Po Mistični Poti s Praktičnimi Čevlji

Tarot je vedeževalski pripomoček, oziroma starodavna umetnost polaganja kart, prehajanja skozi simboličen zemljevid zavesti, ki vizualno razkriva ustvarjalne zamisli in stanja zavesti, zabeležene v vseh kulturah.

Je tudi umetnost raziskovanja posameznikove osebnosti, njenih slabosti, prednosti, talentov in darov ter njenih razočaranj in želja.

Oseminsedemdeset simbolov Tarota upodablja arhetipe notranjih in zunanjih doživetij, ki prevladujejo v človekovem življenju.

Deli se na veliko arkano, ki razkriva principe življenja, splošne zakone in izkušnje, ki jih doživijo vsi pripadniki človeške vrste ter na malo arkano, v katero so vključene naše misli (meči), naša čustva (čaše), energija, zaznavanje in spontanost (palice) ter zunanja resničnost – denar, zdravje, odnosi, ustvarjalnost (diski).

Tarot se človeka dotakne kot celote in je psihološko – mitološko orodje, ki ga lahko uporabimo za razkritje darov in talentov psihe, za seznanjanje z njimi in za raziskovanje osebne psihopatologije (to so nevrotična stanja in težave – značajske motnje ali nerazviti deli naše narave, kar je Jung označil kot »senčne dele osebnosti«). Tako je Tarot zanesljiv pripomoček za pomoč človeku pri odganjanju njegovih notranjih in zunanjih demonov.

Ena najboljših zbirk tarota, ki ga uporabljam pri svetovanju največkrat, je Thoth tarot, ki ga je zasnoval Aleister Crowley, naslikala pa gospa Frieda Harris. Je zelo posebna, sploh zaradi vizualne kakovosti umetniške izvedbe in primerjalnega simbolizma.

Gospa, ki je naslikala karte je izjavila:«Tarot lahko opišemo kot božjo slikanico, lahko ga primerjamo z nebeško partijo šaha, kjer barve kart premikamo po šahovnici štirih elementov.«

Tarot je izjemen v vseh pogledih, saj lahko preko vpogleda v Tarot karte spoznate svojo podzavest, jo raziščete in ozavestite (podzavestni vzorci, prepričanja, sodbe, način razmišljanja in delovanja…).

Poleg tega vam Tarot lahko tudi pomaga, da razumete preteklost, se osredotočite na sedanjost in pogledate v prihodnost – kaj vas čaka, kakšni so vaši potenciali in možnosti.

Vabim vas, da na stežaj odprete orakeljska vrata, skozi katera vam bodo predana sporočila onkraj časa in prostora- Le- ta vam bodo zagotovo razsvetlila situacijo in pomagala, da v dani situaciji najdete pravo pot.

Se želite povezati, sodelovati z mano ali se prijaviti na svetovanje ali izobraževanje?
Dosegljiva sem na telefonu:
041 / 367 – 342
ali emailu:
info@orakeljluci.si
lahko pa me kontaktirate tudi tukaj:
KONTAKT

CENIK STORITEV  –  SPLETNA TRGOVINA