Sem Uršula

Kot astrologinja, tarot svetovalka in intuitivna učiteljica se poglabljam v globine človeške duše. Že več kot 30 let s različnimi tehnikami zrcaljenja pomagam ljudem, da se spoznajo, se naučijo poslušati svoj notranji glas in v sebi prižgejo luč.

Na različne načine že od majhnega vstopam v duhovne sfere in dimenzije onkraj vidnega sveta. Preko tega dobivam sporočila, ki mi pomagajo, da uspešno potujem skozi življenje in hkrati pomagam drugim.
Močna in ostra intuicija mi nenehno omogoča, da lahko slišim svoje srce in mu sledim. To potovanje me jer pripeljalo na pot osebne svobode in manifestacije željenega.

Za vas sem odprla vrata v preročišče svetlobe – v Orakelj luči, kjer lahko izveste marsikaj o sebi, v povezavi z vašo preteklostjo, sedanjostjo in prihodnostjo. Sporočila onkraj časa in prostora vam namreč lahko razjasnijo dogodke, odnose in vaš namen, lahko pa vas tudi izobrazijo, da to zmorete tudi sami.

Do realizacije tega, kar si v življenju želim, pa je bila dolga pot. Že kot otrok sem svet doživljala drugače kot drugi. Čutila sem duše, v sanjah vstopala v druge dimenzije in dobivala različne namige in informacije iz drugih dimenzij, posebej v sanjah. Svojih nenavadnih darov sem se v polnosti začela zavedati šele v času študija, ko sem začela tudi prerokovati in se ukvarjati s vedeževanjem. Takrat sem tudi ugotovila, da lahko s pomočjo kart vstopim v biopolje posameznika – v avro in preberem informacije o čustvih, vzorcih, travmah in namerah delovanja, ki kreirajo naša življenja, a so večinoma nezavedne. Postopoma se mi je v letih ukvarjanja s duhovnimi vsebinami razvil popolni pogled v avro. Sem jasnovidna, jasnočutna (empat) ter jasnovedna.

Ti moji darovi so me reševali v času težkih preizkušenj, ki mi jih je življenje, že od malih nog, vseskozi postavljalo naproti. Vedno sem bila odločena, da bom svoje težave reševala sproti, ob nenehnem zavedanju, da sem sama kreatorka svojega življenja in da so ljudje, ki so mi predstavljali največji izziv, v resnici moji največji učitelji. Iskanje najbolj hitrih in učinkovitih tehnik za reševanje težav me je pripeljalo do Vedske astrologije – Jyotisha.

"V življenju so stvari, ki jih je potrebno narediti v točno določenem trenutku"

Uršula Zakrajšek

Jyotish sem začela študirati 2011 in študij 2014 tudi uspešno zaključila. Ob tem sem veliko raziskovala in se izobraževala še dodatno. Ob študiju sem se poglobljeno začela ukvarjati z meditacijo, tehnikami čuječnosti, tehnikami razvoja intuicije in manifestacije ter različnimi vajami iz kabale. Vse to mi je omogočilo, da sem preko dviga svoje zavesti postopoma razvila kombinirane metode za večje zavedanje samega sebe, za zavestno razreševanje težav, za ljubezen do samega sebe in samozavest. Poleg tega pa sem poglobila tudi vedenje o intuiciji in se seznanila z tehnikami manifestacije, ki v naše življenje nosijo obilje tistega, kar si želimo, vse od zdravja, ljubezni, denarja ali česa drugega.

Preko Tarota, angelskih in mojih kart (Rozeta), analiz Tarota in Jyotisha ter programa ORACLE OF LIGHT, ki vsebuje čuječnost, tehnike meditacij in vaj, lahko zdaj pomagam drugim, da ozavestijo svoja življenja ter odkrijejo svoje življenjsko poslanstvo, kar pa jim tudi pomaga, da razširijo zavest.

Nenazadnje pa svoje znanje o Jyotishu, Tarotu ter mojih kartah (Rozeta), namenjenih za dvig zavesti, vedeževanje in svetovanje, preko šole ORAKELJ LUČI, tudi prenašam naprej.

Izdelala sem tudi svoje lastne karte, srednjeveške orakeljske karte ROZETA, ki so plod mojega dolgoletnega dela in zanimanj, ki me spremljajo že od otroštva: umetnost, znanje iz zgodovine in duhovnost.
Pri svojih svetovanjih, ki jih opravljam že več kot 25 let. se držim etičnih pravil, delujem v dobro osebe, ki me je obiskala in se vedno potrudim, da ji pomagam bo najboljših močeh.

Izobrazba:

Prof, zgodovine in dip. pedagog – Filozofska fakulteta v Ljubljani

Verstva in etika – Teološka fakulteta v Ljubljani

Triletni študij Jyotisha – vedska (indijska) astrologija – Duhovna Akademija

Tečaj Vastuja

Vedska astrologija – dodatna izobraževanja (tuja literatura)

Seminarji s področja izobraževanja, duhovnosti in energijskih tehnik

Se želite povezati, sodelovati z mano ali se prijaviti na svetovanje ali izobraževanje?
Dosegljiva sem na telefonu:
041 / 367 – 342
ali emailu:
info@orakeljluci.si
lahko pa me kontaktirate tudi tukaj:
KONTAKT

CENIK STORITEV  –  SPLETNA TRGOVINA