Tarot svetovanje: pogled v prihodnost s pomočjo tarot kart

Več o zgodovini tarota

Tarot je vedeževalski pripomoček, oziroma starodavna umetnost polaganja kart, prehajanja skozi simboličen zemljevid zavesti, ki vizualno razkriva ustvarjalne zamisli in stanja zavesti, zabeležene v vseh kulturah.

Je tudi umetnost raziskovanja posameznikove osebnosti, njenih slabosti, prednosti, talentov in darov ter njenih razočaranj in želja.

Oseminsedemdeset simbolov Tarota upodablja arhetipe notranjih in zunanjih doživetij, ki prevladujejo v človekovem življenju.

Deli se na veliko arkano, ki razkriva principe življenja, splošne zakone in izkušnje, ki jih doživijo vsi pripadniki človeške vrste ter na malo arkano, v katero so vključene naše misli (meči), naša čustva (čaše), energija, zaznavanje in spontanost (palice) ter zunanja resničnost – denar, zdravje, odnosi, ustvarjalnost (diski).

Tarot se človeka dotakne kot celote in je psihološko – mitološko orodje, ki ga lahko uporabimo za razkritje darov in talentov psihe, za seznanjanje z njimi in za raziskovanje osebne psihopatologije (to so nevrotična stanja in težave – značajske motnje ali nerazviti deli naše narave, kar je Jung označil kot »senčne dele osebnosti«). Tako je Tarot zanesljiv pripomoček za pomoč človeku pri odganjanju njegovih notranjih in zunanjih demonov.

Ena najboljših zbirk tarota, ki ga uporabljam pri svetovanju največkrat, je Thoth tarot, ki ga je zasnoval Aleister Crowley, naslikala pa gospa Frieda Harris. Je zelo posebna, sploh zaradi vizualne kakovosti umetniške izvedbe in primerjalnega simbolizma.

Gospa, ki je naslikala karte je izjavila:«Tarot lahko opišemo kot božjo slikanico, lahko ga primerjamo z nebeško partijo šaha, kjer barve kart premikamo po šahovnici štirih elementov.«

Tarot je izjemen v vseh pogledih, saj lahko preko vpogleda v Tarot karte spoznate svojo podzavest, jo raziščete in ozavestite (podzavestni vzorci, prepričanja, sodbe, način razmišljanja in delovanja…).

Poleg tega vam Tarot lahko tudi pomaga, da razumete preteklost, se osredotočite na sedanjost in pogledate v prihodnost – kaj vas čaka, kakšni so vaši potenciali in možnosti.

Vabim vas, da na stežaj odprete orakeljska vrata, skozi katera vam bodo predana sporočila onkraj časa in prostora- Le- ta vam bodo zagotovo razsvetlila situacijo in pomagala, da v dani situaciji najdete pravo pot.

Tarot Svetovanje - Vedeževanje

Tarot svetovanje (karte Aleister Crowley, Arthur Edward Waite, Cosmic tarot, Angelski tarot…) ali svetovanje s pomočjo drugih kart (Ciganke, Rozeta, angelske karte, karte madame Lenormand ) je namenjeno razjasnitvi dogodkov v preteklosti in sedanjosti ter vpogleda v prihodnost.

Ob branju se tako dotaknem karme in njenih vplivov na pretekle, sedanje ter prihodnje dogodke ter na dharmo – vaše poslanstvo, namen, talenti in potenciali v tem življenju. Tako razjasnim vzroke dogajanja in posledice ter ponudim rešitve. Ob tem seveda preberem, kakšna je vaša pot v prihodnosti.

Izbirate lahko med svetovanjem preko telefonskega klica, v živo ali pa vam svetovanje posname in pošljem posnetek. Vsa tarot svetovanja vključujejo tudi vpogled v avro.

Naroči tarot svetovanje

Po izvedenem naročilu prejmete podatke za plačilo preko trr-ja. Svetovanje se izvede po prejemu plačila.

V oktobru in novembru razpisan nov termin Tarot tečaja