Jyotish - Muhurta - izbor najboljšega začetka

Muhurta je tehnika, ki nam omogoča, da v izbranem časovnem okvirju najdemo najbolj ugoden trenutek za začetek določene dejavnosti (začetek posla, službe, partnerstva, gradnje hiše, zakona, izobraževanja…), kar  poveča možnosti uspeha v taki dejavnosti. V takem izračunu se določi datum in specifično uro.

Zelo pomembno je, kdaj začenjamo neko dejavnost, saj vsak začetek v sebi nosi vibracijo tistega trenutka, ko se je začel. Podobno je tudi z konci, tudi takrat se ustvari določena energija, ki zaznamuje tisto obdobje.

Imamo svobodno voljo, zato lahko sami izberemo najugodnejši trenutek, ko nas bo vesolje v naši nameri podprlo in nas ohrabrilo. In vse to nam ponuja Muhurta, preventivna tehnika za ugodne začetke!

Za izdelavo Muhurte potrebujem;

Ime in priimek osebe, rojstni datum; čim bolj natančno uro rojstva in kraj rojstva!

Preko muhurte lahko določim ugoden trenutek za nove začetke ali pa konce:

Za to tehniko potrebujem nek časovni okvir, ki ga določite vi, znotraj katerega se potem išče najbolj ugoden trenutek. Za ugodne trenutke predpišem tudi preventivo, če je to potrebno! Po predhodnem pogovoru izdelam muhurto in vam jo napisano pošljem po mailu.

Za izdelavo muhurte potrebujem od 3 dni do 1 tedna, razen če je čakalna vrsta. 

Ostala svetovanja:

zodiak

Osebno svetovanje

zodiak

Poslovno svetovanje

zodiak

Ljubezensko svetovanje

zodiak

Svetovanje za zdravje

zodiak

Svetovanje za otroke

zodiak

Sade Sati

Naroči Jyotish svetovanje

*Vse analize (razen Muhurta) so izvedene ustno. V kolikor želite prejeti tudi zapisano, je potrebno dodatno naročiti še zapis analize.

Po izvedenem naročilu prejmete podatke za plačilo preko trr-ja. Analiza se izvede po prejemu plačila.

V oktobru in novembru razpisan nov termin Tarot tečaja