Jyotish - Sade – sati

Tistim, ki nimate ure rojstva, pa priporočam
PRAŠNO ali TAROT ANALIZO!

Sade – sati je obdobje, v katerem se lahko srečamo s težavnejšimi preizkušnjami v življenju. Če imamo vpogled v to obdobje, si lahko konkretno pomagamo, zato je svetovanje za to področje usmerjeno v razumevanje tega obdobja, pa tudi v dejavnosti, ki nam to obdobje pomagajo narediti lažje.

Sade – Sati je Saturnov prehod (tranzit) nad rojstno Luno, ki se ponovi vsakih 29 let. Začne se, ko pride Saturn na nebu v eno hišo pred našo rojstno Luno, se nadaljuje, ko je nad našo rojstno Luno in traja še, ko je v hiši za našo rojstno Luno. Razdeljen je na tri obdobja, ki so si lahko precej različna. Težavnejše preizkušnje, s katerimi se lahko srečamo v tem času so: emocionalne stiske, slabše zdravje, materialne težave, pa tudi izgube – dragih oseb, stvari ali ugodnosti.

Sade – Sati je lahko tudi vseživljenjski (postavitev Lune in Saturna v natalni karti), lahko pa se nahajamo v njegovem obdobju.

Ne glede na to ali smo se znašli v tranzitnem ali kakšnem drugem obdobju Sade – Satija, je dobro, da se o njem pozanimamo in se opremimo z preventivnimi tehnikami (meditacija – povezano dihanje, mantranje, joga – telesna vadba, zdrava prehrana, negovanje čistih misli in darovanja), ki nam bodo pomagale, da lažje prebrodimo to obdobje in da bo naše učenje v tem času lažje. Sade – Sati je za vsakega od nas namreč precej individualna izkušnja in jo ne gre posploševati. To analizo zato svetujem vsem, ki so se znašli v tem obdobju ali pa vsem, ki jih to obdobje še čaka, posebej pa tudi tistim, ki imajo vseživljenjski Sade – Sati.

Za astrološko analizo obdobja Sade – Sati potrebujem;

Ime in priimek osebe, rojstni datum; čim bolj natančno uro rojstva in kraj rojstva!

Analiza obdobja Sade – Satija zajema:

  • Informacijo o tem od kdaj do kdaj bo trajalo obdobje Sade – Satija,
  • katerih področjih se bo Sade – Sati dotaknil,
  • kakšno bo vsako od treh obdobij Sade – Satija; podpora, težavnost…,
  • karma – odzivi na ljudi, situacije, dharma – življenjske naloge v tem času
  • preventivne tehnike, za lažje obvladovanje tega obdobja.

Če vas zanima ali sploh ste v obdobju Sade – Satija, se lahko naročite na brezplačen vpogled, kjer preko maila pridobite podatke če ste v tem obdobju in od kdaj do kdaj bo trajal.

Najbolje je, da se udeležite osebnega svetovanja, možno pa je tudi svetovanje po telefonu, z vnaprej dogovorjenim klicem. Po dogovoru.

 Za izdelavo analize potrebujem od 3 dni do 1 tedna, razen če je čakalna vrsta. 

Se želite povezati, sodelovati z mano ali se prijaviti na svetovanje ali izobraževanje?
Dosegljiva sem na telefonu:
041 / 367 – 342
ali emailu:
info@orakeljluci.si
lahko pa me kontaktirate tudi tukaj:
KONTAKT

CENIK STORITEV  –  SPLETNA TRGOVINA