Kaj Sploh Je Orakelj?

Orakelj je prostor,
kjer se izvajajo prerokbe
torej napovedi prihodnosti,
lahko pa se tako imenuje tudi oseba,
ki podaja napovedi, oziroma prerokbe.

Sam izraz izhaja iz latinske besede »orare = govoriti in zato pomeni nekoga, ki pripoveduje, govori in ima odprte »kanale« za sprejemanje sporočil. Sporočila prihajajo onkraj časa in prostora in zato lahko vsakemu ponudijo odgovore na številna vprašanja.

Tako vam orakelj lahko odgovori zakaj ste ali koga še boste srečali in kakšen je vaš namen v povezavi z njim, s kakšnimi dogodki se boste v prihodnosti soočili in zakaj. Vse to z namenom, da vam pomaga, da se na določene ljudi in dogodke, pa tudi morebitne težje situacije, že vnaprej pripravite ter jih s preventivo omilite kolikor je le mogoče.

Svet okoli vas je namreč oder, na katerem igrate igro vašega življenja.

Dogodki in ljudje, ki jih na svoji poti srečate, so vaša usoda in v tej igri kot zrcalo, odsevajo vašo notranjost. Vaša duša je že prej vedela, da jih boste srečali in kar vam je ta usoda namenila, ne morete spremeniti.

Lahko pa spremenite svoj odziv nanje na način, da spremenite svojo notranjost. Imate namreč svobodno voljo in zato lahko vplivate na pravila v igri. Če jih spremenite, pa lahko iz te igre celo izstopite.

Vaša resničnost se bo tako poustvarila na novo in zase boste lahko kreirali novo življenje.

V ta namen orakelj ponuja najrazličnejša svetovanja, ki jim pravimo TEHNIKE ZRCALJENJA. To so astrološko svetovanje – Jyotish, vpogled v karte – Tarot in druge komplete kart (angeli, Ciganke, Poker karte, Rozeta…), vpogled v avro in razlago sanj. S temi tehnikami učinkovito in hitro prepozna namen vaše duše, vašo usodo in vas pripravi na morebitne ovire, težave in probleme.

Poleg ozaveščanja, pa vam ob želji po spremembi, nudi tudi različne tehnike oziroma programe za notranje spremembe, ki precej hitro prinesejo tudi preobrazbo zunanje resničnosti – čuječnost, tehnike manifestacije, razvoj intuicije, zvočno terapijo in še marsikaj.

Nenazadnje pa daje tudi priložnost, da znanje, ki je pri vas privedlo do temeljite spremembe, tudi osvojite in še sami pomagate in svetujete drugim.

vedska astrologija djotiš jyotish

Vabim vas, da obiščete ORAKELJ LUČI, ki bo v vas prižgal iskro in vam pomagal, da boste s pomočjo njegove svetlobe odkrili, kaj je skrito v vas, izžgali vse negativnosti in zanetili ogenj drznosti, ljubezni in moči, ki vas bo prenovil, ozdravil in poživil.

Naroči tarot svetovanje

Po izvedenem naročilu prejmete podatke za plačilo preko trr-ja. Svetovanje se izvede po prejemu plačila.

Poletna akcija

Tarot svetovanje in kratek jyotish vpogled- 120€