Mentorski Programi:

RAZŠIRI ZAVEST S ČUJEČNOSTJO! SPREMENIŠ LAHKO LE SEBE IN KO SE SPREMENIŠ, SE BO SPREMENIL TUDI SVET OKOLI TEBE!

Ob soočenju z težavami, ovirami, tudi boleznimi ali celo travmatičnimi izkušnjami, se pogosto vprašamo, kako naprej. Vse te težave nas lahko namreč ustavijo in nas pošteno utrudijo.

Teorija ali Praksa?

Tudi sama sem se v teku življenja srečala s težkimi preizkušnjami – neharmoničnih vzdušjem v družini, številnimi boleznimi (težave s ščitnico, izgorelost), pa tudi z težavami v odnosih, v družini, kot v službi. Čutila sem, da težave, ki jih doživljam, izhajajo iz moje notranjosti, vendar je bilo soočanje in ozaveščanje v povezavi s tem izjemno težko, kar je ustavljalo moj napredek. Rešitve sem iskala od zunaj in upala, da bom tako našla pomoč, uteho in notranje zadovoljstvo. A to se ni zgodilo. Številni terapevti, s katerimi sem prihajala v stik, mi niso znali pomagati. Na koncu sem se odločila, da si bom pomagala sama.

To zavedanje je prišlo v času, ko sem študirala Jyotish, saj sem preko študija ne le prepoznala, ampak tudi ozavestila dejstvo, da imamo svobodno voljo in zato moč, da lahko spremenimo naša življenja, če spremenimo sebe. Ob študiju in prebiranju številne literature sem se učila teorije, vse pa sem tudi poizkusila v praksi. Ob vedno večjem poznavanju sebe in svoje notranjosti, sem prišla do pomembnih uvidov in praktično ozavestila svoje notranje konflikte in travme, nato pa jih tudi začela razreševati. V tem procesu sem tudi začutila, kaj je v resnici moje pravo poslanstvo, premagala strah ter odšla iz službe, ki me že dolgo ni več izpolnjevala in osrečevala. Seveda imam še nekaj dela na sebi, saj je to vedno vseživljenjski proces, a če pomislim kaj vse sem uspela razrešiti v dokaj kratkem roku, sem vesela in ponosna.

3 MESECE IN POL TRAJAJOČI (12 + 2 TEDNA)
MENTORSKI PROGRAM
“ORACLE OF LIGHT”
PROGRAM ČUJEČNOSTI,
TEHNIKE MEDITACIJ IN VAJ
OSEBNO MENTORSTVO
ZA OSEBNI IN POSLOVNI PREBOJ
COACHING

V tem procesu sem se začela zavedati, koliko časa in denarja sem zapravila za številne na zunaj ponujene rešitve, ki mi niso pomagale. Tako sem prišla do najpomembnejšega odkritja:

VSE IZHAJA IZ NAS IN ČE ŽELIMO SPREMENITI NAŠE OKOLIŠČINE, MORAMO SPREMENITI SEBE. TO PA LAHKO NAREDIMO LE SAMI, S POGLABLJANJEM VASE, V SVOJO NOTRANJOST. TERAPEVT, COACH JE TISTI, KI NAS USMERJA, NAM POMAGA, NE MORE PA NAMESTO NAS REŠITI, OZIROMA SPREMENITI NIČESAR.

Mesečni oziroma 12. TEDENSKI PROGRAM sem zasnovala z namenom:

 • Da bi vam skrajšala pot do pomembnih informacij, kako se lotiti sprememb na sebi in uspeti čim hitreje,
 • da bi vam prihranila čas, energijo in denar,
 • da bi vam omogočila, da najdete učinkovite in hitre rešitve za omilitev in morebitno razrešitev vsega, kar vas muči ali skrbi,
 • da bi vam ponudila celovit in po stopnjah – modulih narejen program, ki bo sistematičen in zasnovan po korakih, tako, da se ga lahko lotite po enkratnih modulih, vsakega posebej ali pa skupaj kot celoto,
 • da bi vam omogočila, da v tem programu pridobite čisto vse, kar potrebujete za svoj osebni razvoj, za celo življenje (vse vaje, tehnike, literaturo, informacije) in zato ne potrebujete več drugih usmeritev,
 • da bi vam ponudila vse na enem mestu, pregledno in narejeno po korakih – stopnjah, ki vas bodo potiskale vedno globje in višje, poleg tega pa vam bodo omogočile doseči najvišjo stopnjo v svojem osebnem razvoju – prekinitev iluzij in izstop iz zgodbe – razsvetlitev,
 • TER DA BI VAM PODALA ROKO, KADAR JO POTREBUJETE!

Seveda je to zelo ambiciozen program, a koristi, če se ga lotite, so res izjemne. To lahko trdim, saj sem vse, kar učim, tudi sama preizkusila. V teku in procesu lastne izkušnje doseganja globine moje biti ter prostranstva dimenzij, pa sem ob tem ugotovila še eno zelo pomembno dejstvo, ki me je prav tako vzpodbudil, da sem zasnovala ta program. To je pomembnost naše ENERGIJE.

PRERAZPOREJANJE IN OHRANJANJE NAŠE ENERGIJE JE V ŽIVLJENJU NAJPOMEMBNEJŠE! ČE NIMAMO DOVOLJ ŽIVLJENJSKE ENERGIJE, IMAMO LAHKO ŠE TAKO VISOKO LETEČ CILJE. NE BODO SE URESNIČILE, ČE NIMAMO POTREBNE ENERGIJE ZANJE.

Zato je program zasnovan tudi na način, da se v procesu preobrazbe naučite tudi ohranjati in razporejati svojo energijo. Na ta način se namreč lažje in hitreje dosegajo CILJI.

Sama sem proces spreminjanja same sebe, s poglabljanjem vase, začela po obisku JYOTISH astrologa. Pri tem sem dobila samo potrditev, saj sem sebe že nekako spoznala preko TAROT ANALIZE, ki je prav tako kot Jyotish odlična za prepoznanje naše karme in tudi dharme. Oba, tako Jyotish kot tudi Tarot sta tako izjemna za OZAVEŠČANJE NAŠE SITUACIJE, saj oba močan pripomoček za zrcaljenje naše notranjosti.

Jyotish ali Tarot analiza nam namreč izjemno dobro pokažeta, zakaj imamo na določenih področjih težave, ovire, saj  osvetlita našo  karmo – to je naš predvidljiv način odzivanja na dogodke, ljudi, situacije in naše »dolgove« ter dharmo – naše življenjske naloge.

Mogoče ste že obiskali takega svetovalca in to ne potrebujete, iščete pa rešitve za harmonizacijo vaših življenjskih okoliščin. Mogoče preživljate težko obdobje in ne najdete poti iz svoje situacije. Ob tem se ne sprašujete le, koliko časa bodo trajale te težave, ampak predvsem, kako jih omiliti.

Omilitev težav sicer ponuja že JYOTISH ANALIZA, saj Jyotish vsebuje številne preventivne tehnike za izboljšanje naše situacije. Vendar so te tehnike večinoma vezane na našo karmo. Če imate težave, povezane z vašo dharmo, pa je zadeva bolj zapletena, saj tu pomaga le DVIG ZAVESTI. Dvig zavesti pa težko dosežete, če se ne spustite v globine svoje biti in v svojo notranjost. In tukaj se pojavi POMEMBNOST DELA NA SEBI, kar s tem programom lahko dosežete!

Program je namreč zasnovan tako, da ponuja tehnike za lažje razreševanje karme, posebej pri težjih situacijah, ki pa so velikokrat vezane na naše življenjske naloge. Pomaga vam na način, da najprej ozavestite vzroke na področjih, kjer se pojavljajo težave (kar se dobro vidi v natalni karti posameznika pri Jyotish analizi in tudi pri Tarot analizi), potem pa tam dvignete vibracije. Težave (ovire, zastoji, bolezni – težja karma in dharma), ki jih na teh področjih imate, se namreč odslikavajo v vaši natalni karti z nizko vibracijo planetov, ki so tam prisotni. Ta energija je seveda povezana z našo karmo in dharmo in močno vpliva na nas.

POMEMBNO JE DVIGOVATI VIBRACIJE, SAJ TO MOČNO VPLIVA NA NAŠE ŽIVLJENJE – NAŠE TELO IN UM, SAJ VIŠJE KOT VIBRIRAMO, VEČ ENERGIJE IMAMO, BOLJ SMO ZDRAVI IN V STIKU S BOŽANSKIMI VIRI ENERGIJE.

Višje kot vibriramo, bolj smo tudi zaščiteni pred negativnimi vplivi. Zaradi višjih vibracij se namreč negativne, oziroma nizke energije (zavist, nevoščljivost, jeza, … ) odbijejo od nas in se večkratno vrnejo nazaj k tistemu, ki nas je energijsko napadel.  Zato moramo tudi sami paziti, da nikogar energijsko ne napadamo.

NAMEN TEGA PROGRAMA JE TOREJ OKREPITI ZAVEDANJE, DA BOLJ KO SE POSVEČAMO SEBI, SVOJEMU RAZVOJU IN SMO V TRENUTKU IN POZORNI, MANJ NA NAS PRITISKA KARMA, HARMONIZIRAJO SE TEŽKE VIBRACIJE IN ŽELJE SE NAM HITREJE REALIZIRAJO.

Nizke vibracije planetov v natalni karti se kažejo v različnih težavah: težki odnosi v družini – posebej z materjo, lahko tudi očetom, brati in sestrami, težave v odnosih z nasprotnim spolom, možem ali ženo, lahko tudi otroci ali drugimi sorodniki, pomankanje ljubezni, varnosti in pozornosti, pomankanje finančnih sredstev, težave pri izobraževanju in v doseganju določene stopnje v izobraževanju ali pri delu – poslu in v karieri. Seveda se to lahko kaže tudi v drugih, najrazličnejših težavah. In ker se na take težke, stresne situacije, velikokrat neprimerno odzivamo (tlačenje, zanikanje, burni, čustveni odzivi), se, le- te lahko izrazijo v

 • kronični utrujenosti ali izgorelosti,
 • nezmožnosti izražanja svojih čustev,
 • občutkih manjvrednosti, slabi samopodobi, nizki samozavesti,
 • občutkih pomanjkanja volje, motivacije in smisla,
 • strahovih, anksioznosti, odtujenosti od samega sebe ter nezmožnosti čutenja,
 • nezmožnosti, da odklonite, zavrnete koga in mu rečete ne ali mu postavite zdrave meje, četudi to pomeni, da se izčrpavate ali tlačite svoje želje in potrebe, na račun drugih,
 • nezmožnosti uresničenja sebe, ker se preveč uklanjate željam in potrebam drugih,
 • občutku nemoči ob zavedanju, da ostajate zadaj in da težko uresničujete svoje želje in cilje v zunanjem svetu,
 • nezmožnost zaščitenja svojega osebnega prostora,
 • želji po prepiranju s drugimi, konfliktih ter nezadovoljstvu v odnosih,
 • težkem navezovanjem stikov z drugimi, nezaupanja v druge in osamljenosti,
 • tolažbi s hrano ali pijačo, oziroma motnjah hranjenja
 • psihosomatskih obolenjih, ki nimajo organskega izvora.
 • večjih stiskah ob prilagajanju težavnim okoliščinam (izguba ali bolezen bližnjega, proces žalovanja, ločitev)
 • težavah pri izobraževanju – šola ali študij, težave s koncentracijo in pri končevanju določenih nalog, obveznosti,
 • nezmožnosti čutenja in ozaveščanja, kaj je vaš namen na tem svetu – poslanstvo.

Če imate take težave, je dobro, da začnete delati na sebi in razreševati svoje karmične vzorce. Ob spominih na travmatične dogodke (travme iz otroštva, obdobja mladostništva, lahko tudi v odraslosti) in  neprimernih, preveč burnih odzivih nanje naše telo zelo trpi in zato se tudi pojavljajo zgoraj navedene težave. 

V TEM ŽIVLJENJU SREČUJEMO IN SMO V STIKU Z LJUDMI TER SITUACIJAMI, KI ZRCALIJO NAŠE TRAVME. DA BI JIH PREPOZNALI IN RAZREŠILI, NAS VZNEMIRIJO IN RAZJEZIJO. A TO JE LE ZATO, DA NAS PRISILIJO, DA SE JIM POSVEČAMO. DA PA BI JIH UČINKOVITO REŠILI, POTREBUJEMO ZNANJE O PRAVEM ODZIVU NANJE, S KATERIM NE BOMO ŠKODOVALI SEBI IN SVOJEMU TELESU.

S TEM PROGRAMOM LAHKO PRIDOBITE TO ZNANJE. LE-TO VAM BO POMAGALO, DA SE  NA TEŽKE IN STRESNE SITUACIJE ODZOVETE ZAVESTO IN NA BOLJ PRIMEREN NAČIN. PRIMERNI ODZIVI VAM BODO OMOGOČILI VZPOSTAVLJANJE HITREJŠIH IN BOLJ UČINKOVITIH REŠITEV ZA RAZREŠITEV STARIH KARMIČNIH VZORCEV TER OMOGOČILI USTVARJANJE NOVE PRIHODNOST S KARMIČNO RAZBREMENITVIJO!

Torej, kaj se bo zgodilo, če se lotite tega programa in vztrajate, kakšne so koristi:

 • začeli se boste zavedati sebe in boste bolj prisotni, saj iz vas vse izhaja,
 • začeli se boste zavedati svojega okolja (kako ljudje in situacije vplivajo na vas, ) ter boste prepoznali glasnike (ljudi in dogodke, ki odsevajo vaše travme),
 • razumevanje vaše karme na vseh področjih se bo poglobilo in naučili se boste, kako jo sprejeti in razrešiti,
 • rešili boste zapletene in težke odnose, v katere ste vpeti zaradi potrebe karme ter jih harmonizirali,
 • naučili se boste obvladati stres in nemir, ki se zaradi teh odnosov pojavi, saj boste spremenili način odzivanja nanje,
 • lažje boste izrazili in uravnovesili ter spregovorili o svojih čustvih, ne da bi se bali, kako bodo sprejeta
 • postali boste bolj samozavestni, spoznali boste svojo vrednost, pa tudi vaša komunikacija se bo na splošno izboljšala,
 • z lahkoto boste rekli ne, če vam situacija ne bo všeč ali bo škodljiva za vas,
 • odpustili si boste za pretekle dogodke in se naučili brezpogojne ljubezni,
 • bolj boste zaupali sebi, svoji intuiciji in posledično svojim odločitvam,
 • sodbe drugih ljudi vas ne bodo več ganile in zato boste znali bolj poskrbeti zase,
 • učinkovito se boste spopadli z utrujenostjo, izgorelostjo, strahovi, motnjami hranjenja in anksioznostjo ter drugimi psihosomatskimi boleznimi, saj boste zdaj poznali vzroke zanje,
 • izboljšali boste svoje splošno počutje in zdravje,
 • premagali strah, da boste lahko živeli in delali, kar si želite, občutek varnosti se bo povečal,
 • vrnila se vam bo motivacija in volja in našli boste svoje poslanstvo – smisel v tem življenju,
 • v vaše življenje bo prišla jasnost in lažje vam bo izraziti kaj želite,
 • razumeli boste svojo življenjsko pot,
 • uresničili boste svoje želje, interese, projekte ter cilje – delali bolj zase in ne samo za druge,
 • poglobili boste odnose, ki so vam pomembni in se znali v njih bolje izraziti,
 • začeli se boste zavedati, kakšno zgodbo živite, kakšna so vaša prepričanja, sodbe, vzorci in življenjski nazor ter jih spremenili, če boste ugotovili, da so škodljivi in omejujoči,
 • iz zgodbe boste lahko izstopili in se naučili uporabljati tehnike manifestacije,
 • dvignili boste svojo vibracijo, poglobili svojo intuicijo, se naučili vizualizacije ter vzpostavili upanje za naprej!

Z ČUJEČNOSTJO, KI JE POPOLNO SPREJEMANJE NAŠEGA ČUSTVENEGA STANJA, SITUACIJ IN OSEB OKOLI NAS, BREZ UPORA IN ZANIKANJA, ZAČNEMO ŽIVETI ZA TRENUTEK IN SE NA TA NAČIN PREPUSTIMO GLOBOKI MODROSTI, KI JO V SEBI NOSI VSE, KAR NAS OBKROŽA. ČUJEČNOST TAKO POSTANE NAČIN ŽIVLJENJA, SAJ VPLIVA NA SPREMEMBE V NAČINU NAŠEGA RAZMIŠLJANJA IN DELOVANJA. SAMO NA TAK NAČIN PA SE LAHKO SPREMENI TUDI NAŠ NAČIN ODZIVANJA, KI JE KLJUČEN ZA USPEH V PROGRAMU.

Če imate torej željo spoznati samega sebe, izboljšati kvaliteto vašega življenja ter uresničiti vaše notranje potenciale ter osebnostno zrasti, je to za vas pravi program. Vendar se ob tem

MORATE ZAVEDATI:

Da je za VSTOP  V PROGRAM potrebna določena odločenost, trud in vztrajnost, saj preko njega vstopite v proces globoke in trajne notranje preobrazbe in rasti. Potrebna je določena motivacija in disciplina, da lahko zavestno naredite premik za preobrazbo. Ta korenita sprememba se kasneje odrazi tudi v zunanjem svetu, zato je potrebno biti tudi na to pripravljen. Delo na sebi je tudi neke vrste odgovornost, saj prinaša veliko sprememb v posameznikovo življenje.

Ukvarjanje s samim sabo je tudi daljši proces in ne le kratkotrajna zabava. V tem procesu ni bližnjic. To je proces, ki se odvija med mentorjem in udeležencem, ki se je zavestno odločil za podporo in pomoč pri raziskovanju in spoznavanju svojih prednosti, slabosti in težav, ki jih udeleženec prepoznava kot pomembne in jih želi v tem procesu razrešiti. Udeleženec lahko v tem programu vse kar je zanj boleče, težavno in travmatično nadomesti s tem, kar ga bo v življenju podpiralo ter mu omogočilo zdravo rast in polnejše življenje. Ravno zato je tu potreben globji stik, ki udeležencu pomaga odkriti globje vzroke in ga tudi odpraviti. Le na ta način lahko udeleženec tudi vzpostavi ravnovesje na mentalnem, čustvenem in energetskem nivoju.

Današnji čas je lahko precejšen izziv za vsakega izmed nas. Življenje je hitro in od nas zahteva visoko učinkovitost in produktivnost, ki jo je težko doseči. Naučiti se, kako poskrbeti zase, je zato v tem času še posebej pomembno, sploh za ženske. Iz služabnice, ki ugaja vsem in naredi  vse in še več, kar od nje zahtevajo, naj ženska postane kraljica, ki se zaveda svoje vrednosti in  lepote. Pa tudi moški naj se zaveda svoje vrednosti in potencialov.

Zakaj bi izgubljali energijo v iskanju kratkoročnih rešitev za naše probleme, težave, ovire, težke situacije, slabše počutje in bolezen, ker ne vemo, kako bi jih rešili in popravili. S PROGRAMOM ČUJEČNOSTI, MEDITACIJ IN VAJ – ORACLE OF LIGHT lahko stopimo na pot preobrazbe in se uresničimo kot uspešni posamezniki, ki smo lahko ponosni nase in na svoje dosežke.

PROGRAM JE ZASNOVAN NA MODULIH, IZBERETE LAHKO VSAKEGA POSEBEJ ALI PA PAKETE, V KATERIH SO MODULI ZDRUŽENI!

SPREMENI SVOJO NOTRANJOST, SPREMENI SVET OKOLI SEBE

IZBERI ZASE NAJBOLJŠO MOŽNOST :

JYOTISH ANALIZA Lahko pa se prej udeležite Jyotish analize, ki vam bo pomagala ozavestiti, zakaj se vam v življenju pojavljajo ovire, težave, zastoji, bolezni na določenih področjih. 

TAROT ANALIZA– Lahko pa se prej udeležite Tarot analize, ki vam bo pomagala ozavestiti, zakaj se vam v življenju pojavljajo ovire, težave, zastoji, bolezni na določenih področjih. Pri tej analizi ne potrebujete ure rojstva. 

Se želite povezati, sodelovati z mano ali se prijaviti na svetovanje ali izobraževanje?
Dosegljiva sem na telefonu:
041 / 367 – 342
ali emailu:
info@orakeljluci.si
lahko pa me kontaktirate tudi tukaj:
KONTAKT

CENIK STORITEV  –  SPLETNA TRGOVINA