Napoved po znamenjih:

OVEN
BIK
DVOJČKA
RAK
LEV
DEVICA
TEHTNICA
ŠKORPIJON
STRELEC
KOZOROG
VODNAR
RIBI

SPLOŠNA RAZLAGA - SONČEV MRK, kasneje še LUNIN MRK - NAPOVED ZA VSA ZNAMENJA – JYOTISH – VEDSKA ASTROLOGIJA

25.10. 2022 se bo zgodil Sončev mrk, ki bo nastopil v znamenju tehtnice, 8. 11. 2022 pa se bo zgodil še Lunin mrk v znamenju ovna.

Mrki so zanimiv astrološki pojav, saj imajo le-ti namen, da zatemnijo Sonce in Luno, ki  v astrologiji predstavljata luč in svetlobo. Skozi zatemnitev ob koncu mrka ta svetloba vedno prinese razjasnitev zadev in stvari, ki so pri vsakem posamezniku drugačne. Ta svetloba, ki je prava resnica, tako posije v naša življenja kot luč iz teme. To pomeni, da lahko v tem času ozavestimo notranje konflikte, pa tudi podzavestne vzorce in travme, ki jih  lahko kasneje tudi preobrazimo in  spremenimo. Posebej se bodo pri tem mrku dogajali tektonski premiki, saj bo to čas, ko se bodo menjale in razreševale dušne pogodbe, torej se bodo določene zadeve med dušami spreminjale in nič več ne bo tako, kot je bilo do zdaj. Vsem, ki ste trpeli krivice, zapostavljanje in nespoštovanje, se končno obeta nova zora pravice in reda. Za to pa ne bodo poskrbele le mrki, ampak tudi Saturn, ki bo s svojim pogledom motril in vplival na Sončni mrk, kar bo seveda vplivalo tudi na Lunin mrk, ki prihaja kmalu zatem. Saturn je namreč karmični planet, ki uravnava storjene krivice in karmične dolgove.

Če vas zanima kaj vam trenutno nosi planet Saturn, si to lahko preberete TUKAJ

Najprej se bo 25. 10. zgodil delni Sončev mrk, ki bo v naša življenja prinesel precej negotovosti in zatemnjenosti, pa tudi napetosti in stresa. Zgodil se bo na osi tehtnice in ovna, saj se tu nahajata Rahu in Ketu. Konkretno se bo Sončev mrk zgodil v tehtnici, kjer se nahaja Ketu – Južni Lunin vozel in to v Svati nakšatri. Ta mrk bo izjemno močno vplival na naše odnose, tako osebne, poslovne kot tudi družinske in v tem času se bodo spremenili določene vloge med ljudmi – dušami, kar pomeni, da se bodo preoblikovale, spremenile oziroma razrešile dušne pogodbe. To konkretno pomeni, da se bodo na nek način spremenile naša vloge v nekem odnosu, lahko pa tudi več le- teh, torej v več odnosih. Posebej je to naglašeno, ker se bo v tem času poleg Sonca, Ketuja in Lune nahajala tudi Venera. Venera pa tudi predstavlja naše odnose in partnerstva. Poleg vsega se bo Venera ta dan poravnala  s Soncem, čemur v astrologiji pravimo Cazimi in kar bo še posebej popestrilo dogajanje okoli naših odnosov in partnerstev. Cazimi traja le en dan in takrat se odprejo vrata v bogastvo, razkošje, ljubezen in umetnost. To je še bolj poudarjeno zaradi tega, ker se Venera  nahaja v tehtnici, kateri vlada in se torej tukaj počuti zelo dobro in zato daje dobre rezultate. To je tako lahko sicer  izjemen dan za posel, za podpis pogodbe, za finančne transakcije in nakupe, posebej umetniška dela ter stvari, povezane z lepoto ali avtomobile. Pa tudi dober dan za izraz naklonjenosti do nekoga ali izpoved ljubezni, saj je  to tudi odličen dan za odnose in romantiko. Je pa res, da je to tudi čas mrka, kjer pa se ponavadi svetuje večja previdnost, posebej v času Sončevega mrka. Le –ta namreč temni in zastira pogled na realno sliko dogajanja, poleg tega pa prinaša neodločnost torej večjo nezmožnost odločitve. Zato se vam glede posla, naložb, financ, pa tudi izražanja ljubezni svetuje pazljivost. Kam se bo ta energija usmerila bomo sicer vsi čutili na lastni koži, svetujem pa vam, naj vas nekaj, ker se vam zdi prelepo, da bi bilo res (tako na finančnem, poslovnem ali pa ljubezenskem področju) ne zapelje preveč. Lahko bi vas stvari zaslepile in ne boste imeli jasne slike. Zato pazite in poskušajte ohranite trezno glavo in pomembnejše odločitve  sprejemajte šele po 8. 11., ko bo minil Lunin mrk. Takrat se bodo stvari šele razjasnile, saj Lunin mrk prinaša jasnost, kot pa sem že zgoraj napisala pa Sončev nejasnosti in skrivnosti.

8.11. pa se bo tako zgodil Lunin mrk, ki zna biti vedno čustveno precej naporen in bo razsvetlil določene zadeve, ki se vlečejo že od poletja. Lunin mrk namreč razsvetljuje tisto, kar bo 25. 10. zatemnil Sončev mrk in zato nam bodo po tem datumu stvari bolj jasne. Polna Luna bo stala poleg Rahuja – Severnega Luninega vozla in v ozvezdju Bharani. Poleg se bo nahajal tudi retrograden Uran, kar bo tudi naredilo situacijo še bolj  zanimivo. Ta mrk bo razkril zadeve, ki so nam bile do zdaj prikrite, tako glede nas samih, pa tudi glede drugih ljudi, poleg tega pa nas bo prisilil, da bomo začeli na nek način delovati, kjer smo prej oklevali. Poleg tega se nam bodo odprle povsem nove smeri, ki jih do zdaj nismo videli in tako se bomo lahko usmerili naprej. Predvsem bo v času tega mrka zamajan naš občutek varnosti in pripadnosti, ki pa se bo po koncu tega mrka vrnil nazaj. V odnosih bomo dobili jasno sliko in lahko bomo napredovali v smeri, ki bo za nas najboljša in prava. Končno bomo tudi imeli občutek, da smo nekaj dosegli, saj bo čas Sončevega mrka poudaril ujetost in nemoč v odnosih, Lunin pa razrešitev le – teh.

Tako nam bo Sončev mrk pomagal, da bomo zasejali neko zadevo in nam bo pokazal kaj bo za nas v prihodnjem letu pomembno, Lunin pa bo osvetlil zadeve v novi luči prihajajočih začetkov. Dogajalo se bo marsikaj, a četudi se vam ne bo zdelo nič posebnega ta čas, bodite pozorni naslednjih 6 mesecev, saj se energija mrkov lahko izrazi postopoma in kasneje. Tudi sama sem to doživela, da se mi med mrki ni dogajalo nič posebnega,  a ko sem se čez leto ozrla nazaj, sem opazila velike spremembe v letu, ki je sledilo.

Napoved po znamenjih:

Kaj pa za vas osebno pomenijo mrki, pa si lahko preberete spodaj!

Seveda je od natalne karte vsakega posameznika odvisno, kaj mu bodo mrki prinesli in kaj se mu bo odkrilo v tem času.  Najbolje, da si preberete razlago glede na vaš ascendent in Luno, lahko tudi Sonce. Luna pokaže naše čustveno stanje, ascendent pa splošno dogajanje v tem času. Vas zanima kaj bo sončev in lunin mrk konkretno prinesel vam. Vedsko – Jyotish svetovanje lahko naročite TUKAJ

Razlaga je splošna in ne konkretna.

Če želite izvedeti vaš ascendent ali kje stoji vaša Luna po vedski astrologiji, me lahko kontaktirate TUKAJ

OVNI ali LUNA V OVNU

Sončev mrk vam bo prinesel konec nekega razmerja, odnosa ali sodelovanja, lahko na poslovnem ali zasebnem področju. Lahko, da se popolni konec sicer ne bo zgodil, a spremembe v nekem osebnem ali službenem odnosu bodo zagotovo potrebne, če ga boste še želeli nadaljevati. Določene stvari se bodo pač morale razčistiti in razsvetliti, ob tem pa bodo nekatere stvari odšle ali preprosto izginile in le tako se bo odnos lahko pozdravil, prenovil in preobrazil. Ta mrk bo tudi vašemu partnerju lahko prinesel neko večjo krizo glede odnosov in bo tudi moral določene stvari spremeniti, če bo želel normalno nadaljevati naprej. V času Luninega mrka se bo pokazala jasnost v pomembnih razmerjih in končno boste glede tega lahko sprejeli neke pomembne odločitve v poslu in v osebnem življenju. Na poslovnem področju se vam bodo odprle zavidljive priložnosti, kar vam bo povrnilo zaupanje v občutek varnosti, saj boste lahko v službi končno napredovali in se premaknili. Tako boste lahko naredili korenite spremembe ne le pri odnosih, ampak tudi pri sebi, kar vam bo dalo novega zagona za naprej in vam na nek način spremenilo življenje na bolje.

BIKI ali LUNA V BIKU

Sončev mrk se bo pri vas odrazil na zdravju in počutju, pa tudi rutini. Lahko bi vas mučila nespečnost, kar bi lahko prineslo slabo počutje na splošno. A drugače se vam pri zdravju ni potrebno bati večjih težav, saj boste fizično kar močni in odporni v tem času. Dogajalo se vam bo tudi, da boste določene stvari skrivali, posebej v službi in v odnosu do sodelavcev. Če boste imeli karkoli za urediti, v povezavi z papirji, dolgovi ali pravniškimi posli, se vam svetuje, da počakate do konca Luninega mrka, to je po 8. 11. Poleg tega v poslu, službi pazite tudi pri komunikaciji in v sodelovanju ter se potrudite za strpnost in razumevanje, saj bi vas lahko v tem času doleteli konflikti in težave. Vaš partner bi lahko imel v tem obdobju zdravstvene težave ali pa težave s sodelavci, lahko bi bile nekateri ljudje v povezavi z njegovo službo prav sovražni. Ob Luninem mrku se bo pokazala jasnost in resnica, posebej na poslovnem področju in uspelo vam bo, da boste nekatere stvari zapustili ali dokončali. Pazite, če se boste odločil za potovanje tujino , saj se lahko tu pojavijo zapleti in zastoji. Tudi v tem času se pazite konfliktov s sodelavci in ravnajte premišljeno.

DVOJČKI ali LUNA V DVOJČKU

V času Sončevega mrka boste morali spustiti določene stvari, ki za vas niso več primerne, to je lahko v zvezi z izobraževanjem, uspehom, odnosom z otroki ali pa ljubeznijo. Glede načina izobraževanja se bo tako nekaj spremenilo, saj verjetno določene zadeve ne bodo več delovale in bodo zahtevale korenito preobrazbo. Lahko se vam sicer pojavijo novi načini pridobivanja denarja, a do tega denarja v nekaterih primerih ne boste mogli dostopati. Otroci bi lahko imeli zdravstvene probleme, skrbi in težave, kar vas bo v tem času tudi ujelo nepripravljene. Doleti vas lahko nova ljubezenska veza, a tudi tukaj ne boste vedeli kako naprej. Lunin mrk bo končno zadeve razjasnil, ostranil zmedo in nejasnosti. Tako boste končno dobili pravi vpogled v vaše romantične zadeve in jasno vam bo ali lahko s partnerjem nadaljujeta ali ne. Situacija z otroki se bo izboljšala, prav tako zadeve na poslovnem področju, kjer boste točno vedeli kam se usmeriti, tudi glede financ. Zgodila se bo popolna sprememba dohodka, saj se bodo neki prilivi zaključil, ob tem pa se bodo začeli povsem drugi, ki pa bodo za vas verjetno boljši in donosnejši. Za samozaposlene je to zelo dober tranzit, ker se bodo odprle nove priložnosti, študentje pa boste lahko sprejemali res dobre odločitve.

RAKI ali LUNA V RAKU

Sončev mrk se bo pri vas dotaknil vašega domačega področja. Če boste v tem času želeli prodati zemljo, dom ali se kam preseliti, se boste verjetno soočali z zamudami in odlogi. Veliko stvari bo nejasnih in ne nikakor ne boste znali priti do pravih rešitev. Vaša mama bi lahko imela težave z zdravjem, lahko pa bi vi imeli težave z mamo, torej z odnosom do nje in to v povezavi z komunikacijo. Kasneje bodo v času Luninega mrka zadeve postale bolj jasne, prišle bodo določene rešitve tako v povezavi z domom, kot tudi odnosom z mamo. Zdaj boste vedeli ali bi se sploh preselili, rešili pa boste tudi vprašanja v zvezi z maminim zdravjem, če bo to potrebno. Poleg sprememb doma pa vas v tem obdobju čakajo tudi večje spremembe v službi, karieri in poslu. Tako se bodo zadeve na poslu končno premaknile in lahko boste bolj zadihali. Če ste se lotili kakšnega projekta, pa ta ni stekel, se bo to končno odvilo v pravi smeri, pa tudi usmeritve v poslu vam bodo bolj jasne.

LEVI ali LUNA V LEVU

V času Sončevega mrka se boste ukvarjali predvsem z odnosom do vaših sorojencev, lahko tudi očetom in ljudmi, ki so vam blizu. Imeli boste občutek, da vas nihče ne razume in da se vaša prepričanja in življenjski nazori ne skladajo z drugimi in zato se v komunikaciji z njimi nikakor ne boste ujeli. Če študirate ali ste dijak, vas bodo stvari zelo zanimale, toda v času tega mrka se bo pojavila tudi težava v komunikaciji z učitelji in mentorji, lahko tudi svetovalci. Ob tem se vam ne svetuje, da sprejemate kakšne pomembnejše odločitve glede vašega nadaljnjega izobraževanja, ampak, da počakate do konca Luninega mrka, saj se bodo šele takrat pojavile prave informacije za vas. Pri potovanjih bodite ves ta čas bolj pazljivi, saj bi se vam lahko pojavljali zastoji, ovire in zamude. Spremembe bodo v tem obdobju neizogibne in ne boste jim mogli ubežati, zato je bolje, da se boste njih pripravili kot pa da bi jih zanikali. Komunikacija s sorojenci, očetom in znanci, pa tudi učitelji se bo izboljšala po koncu Luninega mrka in zadeve se bodo razjasnile, saj bodo prave informacije končno prišle do vas.

DEVICE ali LUNA V DEVICI

Sončev mrk se bo dotaknil vaše družine, kjer bodo stvari kar zapletene, poleg tega pa se vam bo precej dogajalo tudi na finančnem področju. Tako se bodo zadeve pri denarju še posebej zaostrile in padle iz ravnotežja in situacija se vam bo zdela težja kot bo v resnici. Zato se vam ne svetuje, da v tem času sprejemate pomembnejše odločitve glede denarja in financ, saj bo Sončev mrk zatemnil stvari in ne bo pokazal jasne slike. To velja tako za varčevanje, kot tudi za druge denarne posle – kredite, posojila, naložbe ali pa kakšne druge finančne transakcije. Lunin mrk bo kasneje zadeve na tem področju razjasnil in takrat boste točno vedeli kaj morate storiti. V času Sončevega mrka bo trpela tudi komunikacija med vašimi družinskimi člani, a to ne bo čas za odkrito soočanje. Tukaj se vam tudi svetuje, da počakate na konec Luninega mrka. Poleg tega bodite pazljivi glede prehrane in diete, če jo imate, nekaj boste morali spremeniti tudi v zvezi s tem. V času Luninega mrka se bodo stvari razjasnile in to tako na področju financ kot tudi družine. Morebitne finančne izgube boste tako v tem času nadoknadili, velike spremembe pa se vam lahko zgodijo na poslovnem področju, v povezavi z tujino, ki pa jih boste lahko rešili v pozitivni smeri. V zvezi z družino bodo že v času Sončevega mrka v ospredje stopile zadeve z dediščinami in pogodbami, katere bodo bolj jasne po Luninem mrku in takrat ji boste lahko učinkovito in odprto tudi rešili.

TEHTNICE ali LUNA V TEHTNICI

Sončev mrk se bo dotaknil vas osebno in zato ga boste čutili še bolj kot vsi drugi. Tako boste morali v tem času soočiti z pomembnejšimi odločitvami, kar pa vam bo zelo težko. Te odločitve bodo povezane z odnosi, tako na osebnem kot tudi na poslovnem področju, posebej v povezavi z partnerji in ljudmi, ki so vam čustveno blizu, tudi družina. Vsi ti ljudje se bodo verjetno vedli drugače kot ste pričakovali in to vam bo povzročalo večji stres kot ste ga vajeni. V tem obdobju se vam ne svetuje, da se dokončno za nekaj odločite in zato ne pustite, da bi vas nekdo potisnil v kot in od vas zahteval dokončno rešitev neke zadeve. Taka odločitev, ki bi jo sprejeli v tem času, verjetno za vas ne bi bila dobra, zato počakajte s tem raje na čas, ko se bo končal Lunin mrk. Takrat se bodo vaša čustva sprostila, posebej glede odnosov v družini, kjer se boste lahko končno pomirili in dosegli neke dogovore in kompromise. V tem času bodo ljudje namreč do vas odkritejši, posebej vaš parter, ki se bo zdaj končno pogovoril z vami in vam stvari tudi razkril. To bo dobro obdobje, da v odnosih končno spregovorite sami, pa tudi, da pustite drugim, da se prav tako izrazijo. V poslu bodo stvari malo težje, saj na njih ne boste mogli vplivati. Boste pa morali narediti neke spremembe, a te se bodo na dolgi rok pokazale kot uspešnejše in bolj donosne, kot to kar ste delali do zdaj. Pri zdravju se bodo pokazale nove rešitve.

ŠKORPIJONI ali LUNA V ŠKORPIJONU

Sončev mrk se bo dotaknil predvsem vaših podzavestnih strahov in pa želje po kontroli, ki jo boste v tem času morali spustiti. Če se odpravljate na daljše potovanje v tujino, pričakujte nepričakovano. Zmeda in kaos vas bo namreč ustavljala na vsakem koraku. Poleg tega pa se boste morali v tem času paziti nepredvidljivih stroškov, ki jih bo kar veliko oziroma več kot boste pričakovali. Je pa to drugače zelo dober tranzit za romanje, poglabljanje vase, meditacijo in introspekcijo. Tako boste končno lahko ugotovili, kaj so tiste globoke želje in potrebe, ki jih imate, saj se vam bodo končno razkrile. Vaš partner se bo moral v tem času paziti na zdravstvenem področju, saj bi lahko imel tu težave, lahko pa bi se težave pojavile tudi, če boste s partnerjem kam odpotovali skupaj. V času Luninega mrka se boste večino časa ukvarjali z vašim zdravjem, kjer lahko pričakujete velike spremembe in to na bolje. Končno boste lahko uvideli kaj do zdaj ni delovalo ali kaj mogoče vi niste delali dobro in ob tem dobili priložnost, da to popravite. V poslu bi lahko imeli nekaj težav s sodelavci, kjer bi se lahko pojavljali kakšni konflikti, predvsem v smislu soočanja z določenimi problemi in težavami. Boste pa končno nekatere stvari izvedeli, kar bo situacijo pri vas obrnilo na bolje. Edino kar pazite je, da se ne boste preveč čustveno odzvali. Odzovite se raje mirno in osredotočeno. Ob tem se vam bodo porodila vprašanja, če še želite ostati na tem delovnem mestu in možnost odločitve bo po Luninem mrku zagotovo prišla.

STRELCI ali LUNA V STRELCU

Sončni mrk se bo dotaknil področja vaših prijateljev, znancev, pa tudi prihodkov, financ in uresničenja želja. Na teh področjih bi se lahko zgodili nepričakovani dogodki, ki bodo precej stresni in vas bodo verjetno vznemirili ter vas tako potisnili v nove smeri. V povezavi s službenimi sodelavci in krogom ljudi, kjer delate se bodo dogajale zadeve, ki vas bodo napeljale na misel, da je v poslu potrebno uvesti neke pomembne spremembe. Določena služba ali ideje v povezavi s poslom se ne bodo izšle, saj zadeve ne bodo speljane v pravo smer, bodo pa kasneje prišle nove priložnosti. Finančno bo to obdobje za vas izjemno stresno, saj boste čutili, da ste izgubili nek pomemben del prihodkov, toda ne skrbite preveč, v času Luninega mrka se bo to spremenilo, saj se bo pojavil nov vir prihodkov. V poslu se pazite v odnosu do nadrejenih, a resnica bo končno prišla na dan in zato vam precej lažje. Tako boste v tem času prišli do res kreativnih rešitev za vso situacijo, ki se je napletla prej. Če imate otroke, se bodo tudi tukaj stvari izboljšale, prišli boste do pravih rešitev zanje, če pa želite ustvariti družino, pa se bodo končno stvari obrnile v pozitivno smer. Študentom in dijakom se ne svetuje, da delajo pomembne spremembe. V ljubezni boste presenečeni, saj boste izvedeli nekaj o partnerju, kar prej niste vedeli.

KOZOROGI ali LUNA V KOZOROGU

Sončni mrk se bo pri vas zgodil na področju posla, statusa in službe, kjer se bodo dogajale nepričakovane, lahko neprijetne stvari. Lahko bi namreč izgubili službo, projekt, nalogo, posel ali pa doživeli zamenjavo šefa, sodelavca. Ne glede na to kaj se bo zgodilo, to vas zna kar vznemiriti, lahko celo vznejevoljiti. Morali se boste soočiti z dejstvom, da nekatere zadeve v poslu ali statusu ne delujejo in jih izpustiti, ob tem pa na tem področju narediti korenite spremembe. Lahko bi se vam celo zgodilo, da boste nek posel ali službo zapustili ali celo upokojili, če boste ugotovili, da to za vas ni več primerno. V času Luninega mrka boste bolj usmerjeni v dom in domače zadeve, kjer bi lahko sprejeli pomembno odločitev glede spremembe bivališča ali celo prodaje. Se pa vam svetuje, da ste previdni in da prej dobro razmislite kaj boste storili. Najemite svetovalca ali strokovnjaka na tem področju, šele potem ukrepajte. Možno je namreč, da boste neke odločitve že prej sprejeli, a jih boste morali potem v tem času spremeniti. Vaša mama bi lahko imela zdravstvene težave, zato naj bo previdna, se pa tudi vam svetuje, da ste pri zdravju pazljivejši. Mogoče ste si naložili preveč bremen in odgovornosti, zdaj pa vsega ne zmorete. V tem času pazite tudi odnose.

VODNARJI ali LUNA V VODNARJU

Sončni mrk bo v vas prebudil strah, da ste izgubili ves nadzor in da ste kot ladja na viharnem morju. Če se izobražujete, vas v tem času čakajo korenite spremembe, lahko, da se bo pojavil kakšen nepričakovan tečaj ali zahteva v povezavi z vašim študijem, kar pa boste težko zmogli. V družini se bodo prav tako lahko pojavile neke težave, predvsem z mnenji in nazori, kar bi lahko privedlo do nesporazumov, težav in sporov. Vaš oče bi lahko imel v tem času težave z zdravjem, situacija v družini bo na splošno zelo težka, stresna in napeta. Če boste v tem času želeli potovati, pazite na zastoje in zmedo, posebej če boste potovali daleč, v tujino. V času Luninega mrka bo komunikacija postala precej jasna, saj boste končno vedeli kako naprej. Nekateri boste želeli izstopiti iz izobraževanja, ki vam ni več pogodu ter boste odšli svojo pot. Tudi v družinskem okolju bodo stvari lažje rešljive, saj boste končno dobili prepotrebne informacije, ki vam bodo olajšale pomembne odločitve. Čustva bi se vam znala v tem času precej spremeniti, posebej v povezavi z sorojenci, kjer se bodo tudi pojavile konkretne rešitve.

RIBE ali LUNA V RIBAH

Sončni mrk se bo dotaknil vašega premoženja, torej denarja in financ, kjer boste morali sprejemati neke pomembnejše odločitve, a te bodo težke in zato boste precej tehtali. V tem času se vam ne svetuje, da vlagate denar ali delate kakšne spremembe na vaših računih, ampak da raje varčujete in počakate z kakšnimi pomembnimi transakcijami do Luninega mrka. Težave bi se lahko pojavile tudi v povezavi z vašimi sorojenci, kateri bi lahko imeli svoje probleme ali pa bi se vi lahko z njimi zapletli v težke pogovore, kar bi vam lahko prineslo veliko stresa, saj bodo svoje težave skušali prenesti na vas. Svetuje se vam, da se ne pustite stisniti v kot. Tudi pri partnerju bodo v ospredju finance in posel, za vas pa bi se lahko končal nek projekt ali pa posel. Pri vašem poslu boste ugotovili, da se mora zagotovo nekaj končati ali pa spremeniti, da bo ustrezno in uspešno za naprej. Sicer bo to za vas stresno, a uvideli boste, da so spremembe neizogibne. V času Luninega mrka bodo vaša čustva prišla na plano, a pri tem pazite, da ne boste v vaši komunikaciji pregrobi in da ne boste ob tem koga užalili, posebej družinskega člana. Vaša čustva izrazite, a pri tem bodite uvidevni tudi do drugih. Vaš občutek varnosti se bo v tem času povrnil in lažje vam bo, pri prehrani pa boste zagotovo uvedli bolj zdrave navade.

Zapisala: Uršula Zakrajšek