ORAKELJSKE KARTE ROZETA

Izberi karto - april

Izberi karto, ki ti prva pade v oči – oziroma uporabi intuicijo – katera podoba te privlači,

šele nato izberi zapise napisane v nadaljevanju!

Karte si sledijo od 1-6, torej od leve zgoraj do desne spodaj!

1

ČAROVNICA

V mesecu maj vam ta karta prinaša

V ljubezni čarobnost, nenavaden dogodek ali pa neko pozitivno presenečenje. Tako boste samski lahko izjemno očarani nad osebo, ki jo boste spoznali in iskrice med vama bodo takoj preskočile. Že vezani boste v ljubezni prav tako očarani nad svojim partnerjem, med vama pa se bodo iskrila ljubezen in pozornost, ki ju bosta usmerjala drug proti drugemu.

V poslu očaranost nad nekim novim projektom, delom ali pa poslovnim sodelovanjem. Tako boste končno lahko uresničili vaše želje in pokazali vaše posebne talente, ki boda od nadrejenih in sodelavcev ta čas tudi izjemno dobro sprejeti. Zelo boste iznajdljivi, imeli pa boste tudi izjemno moč obvladovanja težjih situacij. Vaše nenavadne ideje in zamisli ter vaša  ustvarjalna energija bo zagotovo prinesla uspeh, ki bo dolgotrajen.  

Pri zdravju težave s psiho – psihično razdražljivost ali bolezni, ki imajo izvor v psihični nestabilnosti.

2

KOČIJAŽ

V mesecu maj vam ta karta prinaša

V ljubezni pomemben premik ali pa potovanje z ljubljeno osebo. Tako boste v odnosu do nekoga naredili neko pomembno spremembo, ki bo lahko prinesla premik iz mrtve točke ali pa boste v ljubezni sprejeli neko pomembno odločitev. Lahko, da boste z ljubljeno osebo potovali ali pa na potovanju srečali nekoga, ki vam bo zelo všeč. Ne glede na to kaj vas čaka, ta mesec bo v ljubezni pestro, saj boste bolj aktivni in dinamični kot poprej.

V poslu nek veseli dogodek, večjo aktivnost na poslu in dobre dogovore. Lahko, da vam bo v tem času končno stekel nek pomemben projekt ali pa boste želeli spremeniti svoje delo ali celo zamenjati službo. Lahko vas doleti ponudba iz tujine ali pa kakšna druga pomembna sprememba, ki se bo dotikala vaše službe, posla. V poslu boste v tem času izjemno učinkoviti, delali boste hitro in več stvari hkrati, poleg tega pa se boste učinkovito odločali in napredovali z uspehom. Lahko, da boste zaradi službe potovali ali se družili na veselem dogodku.

Pri zdravju bolezni na potovanjih; slabost, bruhanje ali vrtoglavico.

3

KRALJEVIČ

V mesecu maj vam ta karta prinaša

V ljubezni močno željo po novi vezi ali pa napredovanju v obstoječi.  Tako se vam v tem času obeta nova ljubezenska ponudba, ki jo boste težko zavrnili, saj bo prišla od nekoga, ki bo vztrajen, ognjevit in strasten. Pogumno vam bo stopil naproti in tako odvrgel kakršnokoli obrambo, ki bi vas zavirala v tem, da se spustite v romantično vezo.

V poslu več poguma, predvsem pa izjemno ambicijo za razvoj, rast in napredek v poslu. Tako bi lahko v tem času prejeli novo ponudbo ali priložnost, ki vam bo dala še več volje na napredovanje ter vas spodbudila  k učenju, delavnosti in vztrajanju pri na novo postavljenih ciljih. Radovednost in srčnost vas bo gnala naprej!

Pri zdravju bolezni, ki jih hitro prebolimo, lažjo poškodbo, ureznino, lažje srčne težave, aritmijo, pa tudi hitro ozdravitev.

4

POŽIRALEC OGNJA

V mesecu maj vam ta karta prinaša

V ljubezni več strasti in novega zagona, pa tudi odločnosti in prerojenja. Tako boste vezani do ljubljene osebe ponovno začutili močno strast in privlačnost, ki vas bo navdihovala in vam dala krila tudi na drugih področjih. Če ste samski, pa boste v tem času spoznali nekoga, za katerega boste čutili, da vas močno privlači in ni izključeno, da se  boste s to osebo znašli med rjuhami. Pazite se edino prevelike vročekrvnosti in nepremišljenosti.

V poslu več strasti, predanosti delu, lahko pa tudi večje želje po novem znanju in izobraževanju. Tako boste pri delu bolj odločni, energični in spretni, lahko pa bi vas v tem času navdihnila tudi neka povsem nova vizija, povezana s vašim poslom in delom. Lahko bo to povezano z neko novo strategijo pri delu, z novim sodelovanjem, vnašanjem novega znanja v vaš posel ali pa enostavno neka nova ideja, ki vas bo čisto prevzela. Verjetno boste opustili stare načine dela in razmišljanja, pazite le, da vas prevelika vnema ne zanese preveč.

Pri zdravju opekline, vnetje grla in želodca, otekline, bolezni srca, občutke dušenja ali težave z dihanjem.

5

SLUŽABNICA

V mesecu maj vam ta karta prinaša

V ljubezni služenje nekomu drugemu in urejanje starih zadev. Tako boste v tem času  s partnerjem verjetno urejala zadeve za nazaj in skušala na nek način počistiti določene zadeve v vajinem odnosu. Verjetno boste do partnerja tudi bolj ustrežljivi, uslužni in boste pripravljeni delati na vajinem odnosu. Če ste samski, se boste verjetno posvečali čiščenju vaših podzavestnih strahov, v povezavi z ljubeznijo in odnosi.

V poslu več dela za druge, pospravljanje ter urejanje zadev za nazaj. Tako boste v poslu delali več kot ponavadi, zelo boste tudi ustrežljivi in boste v posel resnično vlagali več napora in truda. Zelo boste zanesljivi in prizemljeni, tako, da lahko zaradi tega pri delu pričakujete večje uspehe. Lahko, da vas bo neka situacije precej prizemljila, lahko pa bi v vas prožila tudi določene podzavestne strahove. Pazite, da se ne priženete do roba.

Pri zdravju težave s ščitnico, sklepi, revmo, fibromialgijo, energijo, tudi brezvoljnostjo.

6

KRALJ

V mesecu maj vam ta karta prinaša

V ljubezni moč, pa tudi možnost postavljanja meja in organiziranja vašega življenja v smer, ki ga želite. V ljubezni boste vodja, imeli boste resne namene z osebo, s katero želite biti, a hkrati ji boste postavili jasne strukture, lahko tudi pravila. V ljubezni boste zelo odgovorni, a pazite se čustvene hladnosti, egoizma in trme.

V poslu izjemno disciplino, dobro strukturo, odgovornost, samozavest in uspeh. Lahko da vas čaka vodstvena funkcija, kjer boste lahko izrazili vse svoje talente, začeli ali dokončali projekt, se pogajali z drugimi ali pa odločali boste o pomembnih zadevah. Ne bodite preveč ukazovalni, togi in pridigarski.

Pri zdravju sicer dobro zdravje, lahko pa tudi težave s suhim grlom, vročino, pritiskom ali glavobolom

Zapisala: Uršula Zakrajšek

Vas zanima, kaj vam kažejo tarot in orakeljske karte? Preko spodnjega linka rezervirajte svoj termin za svetovanje ali pa si poglejte brezplačni video z napovedjo za leto 2024.

Imate dodatna vprašanja? Uporabite brezplačni vpogled v orakeljske karte Rozeta.

Naročite svoj komplet orakeljskih kart Rozeta

Naroči tarot svetovanje

Po izvedenem naročilu prejmete podatke za plačilo preko trr-ja. Svetovanje se izvede po prejemu plačila.

Poletna akcija

Tarot svetovanje in kratek jyotish vpogled- 120€