ORAKELJSKE KARTE ROZETA

Izberi karto - junij

Izberi karto, ki ti prva pade v oči – oziroma uporabi intuicijo – katera podoba te privlači,

šele nato izberi zapise napisane v nadaljevanju!

Karte si sledijo od 1-6, torej od leve zgoraj do desne spodaj!

1

GRAJSKI GOSPOD

V mesecu juniju vam ta karta prinaša

V ljubezni tehtanje in odločanje v obstoječi ali novi vezi. V svoje ljubezensko življenje boste tako želeli prinesti ravnovesje, harmonijo in skladnost, poleg tega pa se boste v odnosih pogajali z veliko mero diplomacije in pravičnosti. Lahko, da se boste uradno zaročili ali poročili ali pa v povezavi s partnerjem urejali neke pravne zadeve.

V poslu nek nov pomemben položaj ali novo odgovornost, ki bo od vas zahtevala izkušenost, odločanje o pomembnih stvareh ali pogajanje. Lahko, da boste v povezavi s poslom urejali neke pravne zadeve, odprli svoje podjetje ali pa sklenili sodelovanje z nekom, ki je prizemljen, resnicoljuben in pristen.

Pri zdravju dolgotrajne, kronične bolezni, ki se ozdravijo s veliko truda ter iskanjem ravnotežja, to so lahko hormonske motnje ali kaj drugega.

2

DVORNA DAMA Z BISERI

V mesecu juniju vam ta karta prinaša

V ljubezni žalost, lahko tudi razočaranje nad nekom, od katerega ste pričakovali
več, kot vam je pripravljen ali sposoben dati. Prinaša vam tudi žalost zaradi neuresničene, lahko platonske ljubezni, za katero boste uvideli, da se ne bo uresničila. Pazite se prevelikega sanjarjenja in pasivnosti.

V poslu ustvarjalnost, a hkrati tudi skrivnosti in žalost zaradi neuresničenih želja, projektov in nalog. Na splošno boste v poslu ali službi nad nekom ali nečem razočarani. Ta energija se bo vlekla 5 dni ali tednov in vam bo prinašala zaskrbljenost, a tudi nezmožnost, da kaj ukrenete. Ta čas raje počakajte in ne ukrepajte, za vas bo to bolje.

Pri zdravju občutljiva dihala, mehur in ledvice.

3

DVORNA DAMA Z OGLEDALOM

V mesecu juniju vam ta karta prinaša

V ljubezni globlji vpogled, uvid in spoznanje. Tako vam bodo določene stvari v
vaši vezi zdaj postale bolj jasne, saj boste odkrili vzroke za vaše ali partnerjevo delovanje. Končno boste razumeli vaš način delovanja in odzivanja do ljudi, ki so vam čustveno blizu, to pa ne bo veljalo le za vezane, ampak tudi za samske. Tako boste eni in drugi ozavestili svoje globoke podzavestne vzorce, lahko tudi travme, vezane na ljubezen, kar vam bo prineslo tudi možnost, da jih v tem času razrešite.

V poslu raziskovanje in vpogled v neko poslovno situacijo. Tako boste zdaj
končno uvideli kaj vašem poslu deluje in kaj ne in tudi zakaj. Poglabljali se boste tudi v odnose na delovnem mestu, kje pa boste prav tako pridobili uvid, saj boste končno razumeli zakaj se pri določenih ljudeh odzovete drugače kot pri drugih. Isto bo veljalo za situacije, kjer boste prav tako prepoznavali določene vzorce, pa tudi čustva, ki se vam porajajo in vas lahko vznemirjajo. To bo dober čas, da jih
razrešite.

Pri zdravju psihične bolezni, halucinacije, privide, prisluhe ali strahove oziroma izjemno občutljivost vaših čutil.

4

UJETNICA

V mesecu juniju vam ta karta prinaša

V ljubezni občutek ujetosti, nemoči, lahko tudi večje zadržanosti. Tako boste imeli v
ljubezni občutek, da ste ujeti v neko težjo situacijo, kjer lahko samo čakate, s prisiljeno strpnostjo in potrpežljivostjo. Zaradi tega, ker se boste soočili z realnostjo, ki vam ne bo všeč, se vas bo lahko polotil obup, brezvoljnost, lahko celo strah.

V poslu nedejavnost, občutek nemoči in brezvoljnost. Tako boste brez prave energije za delo, monotonost vas bo tlačila k tlom, poleg tega pa se boste na poslovnem
področju soočali z neko težjo, na videz brezizhodno situacijo, kje boste lahko samo čakali, saj ne bo prave možnosti, da jo hitro rešite. Bolje bo, da ostanete bolj zadržani
in da počakate, da se stvari poležejo ter šele nato delujete.

Pri zdravju zaprtost, težave z odvajanjem blata, kronične bolezni, psihične težave al vznemirjenost.

5

MEŠČAN

V mesecu juniju vam ta karta prinaša

V ljubezni taktičnost, lahko pa tudi sprenevedanje vas ali neke osebe, ki vam je všeč. V odnosih boste sicer suvereni, a tudi taktični in malce preračunljivi, lahko pa bo taka oseba, do katere gojite globlja čustva. V ljubezni se vam lahko zgodi tudi, da vas bo presenetila konkurenca, to je tretja oseba, ki se bo vrinila med vas in vašo simpatijo, zato ostanite budni in pazljivi.

V poslu možnost napredka, saj boste lahko v tem času odprli podjetje ali pa se na novo zaposlili. Naravnani boste v praktično delovanje ter boste kalkulirali med eno in drugo možnostjo. Lahko bo to med dvema službama ali pa med tem ali bi se pri nekom zaposlili ali pa bi imeli svoj posel. Zagotovo vas v tem času čaka neko pogajanje, denarni posli, menjava, lahko pa tudi konkurenca.

Pri zdravju dobro zdravje, težave z kožo ali mentalne bolezni, lahko pa samo živčnost.
Pazite se kakšne nalezljive bolezni.

6

GRAD

V mesecu juniju vam ta karta prinaša

V ljubezni določene omejitve, lahko pa tudi stabilnost in trdnost. Tako se boste v ljubezni sicer lahko zanesli na druge, posebej pa vašega partnerja, ki vam bo po
eni strani zagotavljal udobje in stalnost, toda po drugi strani iz vas potegnil občutke ujetosti in utesnjenosti. Lahko, da se vam bo zdelo, da živite v zlati kletki. Nujno morate tako sebi kot drugim postaviti jasne meje in zdrava pravila.

V poslu varne naložbe, stabilnost in zanesljivost pri izdelavi projektov in nalog. V poslu ali službi boste izjemno dobro organizirani, praktični in tudi odločni, kar vam bo pomagalo dokončati vse naloge in bo v vas prebudilo notranjo moč. Tako boste imeli vse pod nadzorom, otipljivi rezultati pa vam bodo obljubljali varnost. Svetuje se vam le, da niste preveč togi in da si kdaj privoščite tudi sprostitev.

Pri zdravju zaprtost, težave s stopali, križem, hrbtom ali srcem. Vaše zdravje boste morali v tem času uravnovešati.

Zapisala: Uršula Zakrajšek

Vas zanima, kaj vam kažejo tarot in orakeljske karte? Preko spodnjega linka rezervirajte svoj termin za svetovanje ali pa si poglejte brezplačni video z napovedjo za leto 2024.

Imate dodatna vprašanja? Uporabite brezplačni vpogled v orakeljske karte Rozeta.

Naročite svoj komplet orakeljskih kart Rozeta

Naroči tarot svetovanje

Po izvedenem naročilu prejmete podatke za plačilo preko trr-ja. Svetovanje se izvede po prejemu plačila.

Poletna akcija

Tarot svetovanje in kratek jyotish vpogled- 120€