ORAKELJSKE KARTE ROZETA

Izberi karto - julij

Izberi karto, ki ti prva pade v oči – oziroma uporabi intuicijo – katera podoba te privlači,

šele nato izberi zapise napisane v nadaljevanju!

Karte si sledijo od 1-6, torej od leve zgoraj do desne spodaj!

1

GRAJSKI NOREC

V mesecu juliju vam ta karta prinaša

V ljubezni nenavadno ponudbo, novo priložnost ali avanturo. Tako boste samski verjetno skočili v neznano ter se zapletli z nekom, ki ga boste srečali na potovanju ali v dobri družbi. Že vezani pa si boste prav tako privoščili neko tveganje in se s partnerjem podali na novo pustolovščino, lahko na potovanje ali pa na preizkušanje novih, vznemirljivih stvari v ljubezenskem življenju. Ne glede na to kaj se vam bo dogajalo, pripravite se na nepredvidljivo.

V poslu novo priložnost in zanimivo ponudbo. Tako se boste v poslu verjetno podali v neko tveganje ali pa korenito spremembo na področju delovnega procesa. Možno je tudi, da boste zaradi posla potovali, se prepustili novi ustvarjalni energiji ali pa se znašli pred alternativno izbiro. Svetuje se vam, da se ne bojite tvegati ter da pogumne raziščete nove priložnosti, saj se v njih lahko skriva res dober potencial za uspeh.

Pri zdravju nepredvidljive zdravstvene težave, psihične bolezni in alternativno
zdravljenje.

2

CIGANKA S KAČO

V mesecu juliju vam ta karta prinaša

V ljubezni skrivnosti, strast, a tudi ljubosumje in prevaro. Bodite pazljivi in raje preverite, če vam ljubljena oseba govori resnico, da ne boste kasneje neprijetno presenečeni. Strastno razmerje vas lahko zapelje v višave, a hkrati vas lahko potisne tudi v nezavidljivo situacijo, kjer ne boste vedeli, komu lahko zaupate. Poslušajte sebe

V poslu napredek in veliko sposobnost preobrazbe, a hkrati tudi nadarjenost, da
prepoznate kaj deluje in kaj ne, pa tudi kdo vam je v poslu naklonjen in kdo dela proti vam. V poslu lahko pričakujete spremembe, pazite le, da se prej zavarujete pred morebitnimi škodljivimi vplivi.

Pri zdravju bolezni prebavnega trakta, črevesja ali pa spremembe pri jemanju zdravil.

3

DVORNA DAMA Z OGLEDALOM

V mesecu juliju vam ta karta prinaša

V ljubezni globlji vpogled, uvid in spoznanje. Tako vam bodo določene stvari v vaši vezi zdaj postale bolj jasne, saj boste odkrili vzroke za vaše ali partnerjevo delovanje. Končno boste razumeli vaš način delovanja in odzivanja do ljudi, ki so vam čustveno blizu, to pa ne bo veljalo le za vezane, ampak tudi za samske. Tako boste eni in drugi ozavestili svoje globoke podzavestne vzorce, lahko tudi travme, vezane na ljubezen, kar vam bo prineslo tudi možnost, da jih v tem času razrešite.

V poslu raziskovanje in vpogled v neko poslovno situacijo. Tako boste zdaj končno uvideli kaj vašem poslu deluje in kaj ne in tudi zakaj. Poglabljali se boste tudi v odnose na delovnem mestu, kje pa boste prav tako pridobili uvid, saj boste končno
razumeli zakaj se pri določenih ljudeh odzovete drugače kot pri drugih. Isto bo veljalo za situacije, kjer boste prav tako prepoznavali določene vzorce, pa tudi čustva, ki se vam porajajo in vas lahko vznemirjajo. To bo dober čas, da jih razrešite.

Pri zdravju psihične bolezni, halucinacije, privide, prisluhe ali strahove oziroma izjemno občutljivost vaših čutil.

4

KOČIJAŽ

V mesecu juliju vam ta karta prinaša

V ljubezni pomemben premik ali pa potovanje z ljubljeno osebo. Tako boste v odnosu do nekoga naredili neko pomembno spremembo, ki bo lahko prinesla premik iz mrtve točke ali pa boste v ljubezni sprejeli neko pomembno odločitev. Lahko, da boste z ljubljeno osebo potovali ali pa na potovanju srečali nekoga, ki vam bo zelo všeč. Ne glede na to kaj vas čaka, ta mesec bo v ljubezni pestro, saj boste bolj aktivni in dinamični kot poprej.

V poslu nek veseli dogodek, večjo aktivnost na poslu in dobre dogovore. Lahko, da
vam bo v tem času končno stekel nek pomemben projekt ali pa boste želeli spremeniti svoje delo ali celo zamenjati službo. Lahko vas doleti ponudba iz tujine ali pa kakšna druga pomembna sprememba, ki se bo dotikala vaše službe, posla. V poslu boste v tem času izjemno učinkoviti, delali boste hitro in več stvari hkrati, poleg tega pa se boste učinkovito odločali in napredovali z uspehom. Lahko, da boste zaradi službe potovali ali se družili na veselem dogodku.

Pri zdravju bolezni na potovanjih; slabost, bruhanje ali vrtoglavico.

5

KRALJIČNA

V mesecu juliju vam ta karta prinaša

V ljubezni lahkotnost, lahko novo zaljubljenost ali pa uresničenje želja. Zaljubljenost, ki bi vas doletela, bo verjetno platonska in se ta mesec še ne bo dokončno uresničila, toda čutili boste, da vam oseba, ki jo imate radi, čustva vrača in boste zato veseli in zadovoljni. Pazite se le prevelike naivnosti in vznesenosti, ki bi vas lahko ponesla v nebo. Poskušajte ostati prizemljeni.

V poslu neko novo ponudbo ali dober dogovor, ki vam bo dal večji občutek varnosti in optimizma. Tako boste zvesto sledili svojim ciljem, se trudili za uspeh in bili nesebično pripravljeni deliti svoje dosežke z drugimi. Želje boste v tem mesecu z lahkoto uresničevali, pazite se le, da vas ne zanese preveč in da z nogami ostanete trdno na tleh. Če ste do zdaj imeli težave, vam bo ta mesec ponudil izhod iz krize in vam vrnil samozavest.

Pri zdravju težave s hormoni in žlezami, reproduktivnimi organi, pri ženskah rodila,
maternica in jajčniki, lahko boleče menstruacije.

6

MENIH

V mesecu juliju vam ta karta prinaša

V ljubezni zaščito in varnost, a tudi strpnost in čustven odmik ali vzdržnost. Tako se
boste bolj kot partnerju posvečali družini in otrokom, če jih imate, drugače pa se bosta
s partnerjem v tem mesecu povezala bolj na intelektualni ravni kot pa v romantičnem
smislu. Drugače boste umirjeni in bolj duhovni, v ospredju vam bo bolj pomembno uresničevanje dolžnosti kot pa ljubezenska vznesenost. S partnerjem se bosta učila drug od drugega, kar pa vaju dolgoročno lahko še bolj poveže.

V poslu novo izobraževanje ali pa poučevanje drugih. Verjetno se boste udeležili kakšnega novega izobraževanja ali pa učili sodelavca, kako naj izvede nalogo, projekt ali vstopi v proces dela. Ob učenju se boste zagotovo učili strpnosti in obvladovanja, kar lahko dosežete s disciplino, porojeno iz ljubezen. Pazite se le, da ne boste preveč avtoritarni ali celo gospodovalni.

Pri zdravju bolezni, povezane z glavo, lahko tudi skrivnostne in neozdravljive bolezni.

Zapisala: Uršula Zakrajšek

Vas zanima, kaj vam kažejo tarot in orakeljske karte? Preko spodnjega linka rezervirajte svoj termin za svetovanje ali pa si poglejte brezplačni video z napovedjo za leto 2024.

Imate dodatna vprašanja? Uporabite brezplačni vpogled v orakeljske karte Rozeta.

Naročite svoj komplet orakeljskih kart Rozeta

Naroči tarot svetovanje

Po izvedenem naročilu prejmete podatke za plačilo preko trr-ja. Svetovanje se izvede po prejemu plačila.

V oktobru in novembru razpisan nov termin Tarot tečaja