ZOPET SO TU MRKI – LUNIN MRK, kasneje še SONČEV MRK – NAPOVED ZA VSA ZNAMENJA

19.11.2021 se bo zgodil Lunin mrk, ki bo nastopil v znamenju bika, 4. 12. 2021 pa se bo zgodil še Sončev mrk v znamenju škorpijona.

Mrki so zanimiv astrološki pojav, saj imajo le-ti namen, da zatemnijo Sonce in Luno, ki  v astrologiji predstavljata luč in svetlobo. Skozi zatemnitev ob koncu mrka ta svetloba vedno prinese razjasnitev zadev in stvari, ki so pri vsakem posamezniku drugačne. Ta svetloba, ki je prava resnica, tako posije v naša življenja kot luč iz teme. To pomeni, da lahko v tem času ozavestimo notranje konflikte, pa tudi podzavestne vzorce in travme, ki jih  lahko kasneje tudi preobrazimo in  spremenimo.

19.11. se bo tako zgodil Lunin mrk, ki bo razsvetlil določene zadeve, ki se vlečejo že od poletja. Lunin mrk namreč razsvetljuje tisto, kar je zatemnil zadnji Sončev mrk in ta se je zgodil 10. 6. Tako določene informacije od tega časa niso bile na voljo in stvari so bile skrite, seveda za vsakega posameznika glede na njegovo astrološko karto. Tisto, kar smo torej od poletja čakali, da se razkrije in smo potisnili v pozabo ali podzavest, bo zdaj prišlo na plano in resnica glede določene situacije bo postala vidna. Posebej se bo to dogajalo na čustvenem področju, saj bodo tukaj v ospredju čustva. Lunin mrk je namreč vezan na emocije in doživljanje. Luna bo v tem času močna, saj se bo nahajala v biku, kjer se počuti dobro. Naša čustva bodo tako bolj stabilna in prizemljena. Vendar bo situacija vseeno čustvena. V tem času bomo vedeli kaj storiti v določeni situaciji, kako se odzvati in kako delovati, saj bomo imeli informacije tudi o tem, kako delujejo drugi. Stvari o katerih se od junija ni govorilo, bodo zdaj razjasnjene in bodo prišle na površje. Te stvari bodo na splošno predvsem vezane na materialne zadeve, denar in denarna sredstva, lahko dediščine, različne pogodbe, pa tudi na odnose v družinah. Tako bo marsikaj, kar se je do zdaj skrivalo, prišlo na površje.

Polna Luna v tem času stoji skupaj s Rahujem – Severnim Luninim vozlom in v ozvezdju Krittika, ki je ozvezdje ostrega delovanja. Krittika namreč predstavlja kirurški nož, ki vedno odreže natančno in hitro. Tako to ozvezdje pomaga pri rezanju tistega, kar nam ni več potrebno in česar ne potrebujemo več. Dobro deluje tudi pri ljudeh, ki nam niso naklonjeni, pri sovražnikih in nasprotnikih, saj nam pomaga, da jih odstranimo na hiter in učinkovit način. Tako bomo  v tem času na glas izrekli stvari drugim, kar bo lahko privedlo do umika teh ljudi in rešitev določenih stvari, ki so nas že nekaj časa obremenjevale. Kar bomo izrekli bo tako ostro, seveda pa tudi čustveno pogojeno, saj bodo besede le odraz našega čustvenega stanja. To je vendarle Lunin mrk, Luna pa vlada našim emocijam in tudi mislim.   Neprave informacije, pa tudi prazne obljube in upanje, ki se ne morejo uresničiti, se bodo končno razblinile in pokazala se bo resnica. Ta mrk bo drugače čutiti tudi skozi december in januar naslednje leto in bo seveda precej vplival na dogajanje po svetu in to v čustvenem smislu. Odkrilo se nam bo marsikaj, kar je bilo do zdaj prikrito in to tudi na globalni ravni, ne le v domačem okolju. Zato nas vse čaka dokaj napeto in razburljivo vzdušje.

Po čustveno napornem Luninem mrku, pa nas 4. 12. 2021 čaka še popolni Sončev mrk. Ta mrk bo zatemnil naša čustva in zato zna biti precej strašljiv. Dogodki okrog tega mrka bodo zato precej napeti, pa tudi stresni. To je zadnji mrk, ki se dogaja na osi bika, kjer se nahaja Rahu  in škorpijona, kjer se nahaja Ketu. Ta mrk ne bo prinesel informacij, ki jih potrebujete, saj bo to popolna zatemnitev pod vplivom močnega škorpijona, ki je že po naravi skrivnosten, pa tudi stabilen. Luna se tukaj ne počuti najbolje, kar pomeni zelo nihajoča, napeta in razburkana čustva. Tako bo v zraku veliko strahu, lahko  celo paranoje. Mirnost škorpijona, njegova ledena osredotočenost in natančnost bo prinesla omejitve na vseh področjih. Tako bomo morali preložiti svoje načrte, saj jih v tem času ne bo možno realizirati, posebej na področju financ in uresničitve željenega. Posebej se bo to zgodilo zaradi tega, ker se bo ta mrk dogajal v Jyeshtha ozvezdju, kar bo prinesle nepričakovane stvari, ki jih bo treba rešiti. Poleg tega se bo v tem času zelo težko kar koli dogovoriti, pa tudi odgovorov od drugih ne bomo mogli pričakovati, ker nam jih ne bodo želeli ali ne mogli posredovati. Zadrževanje informacij bo tako zelo velik problem, a se v tem času raje vzdržimo kakršnega koli pritiska na druge v tem primeru. To bi situacijo precej poslabšalo, ne a rešilo. Spremembe so v tem obdobju zagotovo potrebne, pa tudi zaključki in težko se bomo temu izognili, saj je znamenje škorpijona tisto znamenje, ki  spremembo močno podpira. Na splošno bo ta mrk prinesel veliko nemoči in marsikdo se bo znašel pred situacijo, v kateri ne bo vedel, kako ravnati naprej. Zato je dobro, da vsi počakamo na konec decembra, ko se bodo rešitve zelo kmalu pokazale in stvari se bodo sprovedle tako kot je bilo načrtovano.

Med mrki naj omenim še prestop Jupitra nazaj v vodnarja, ki se bo zgodil takoj po Luninem mrku, torej 20. 11. 2021. Če vas zanima, kaj pomeni njegov prestop za vaše znamenje, si to preberite TUKAJ!

Kaj pa za vas osebno pomenijo mrki, pa si lahko preberete spodaj!

Seveda je od natalne karte vsakega posameznika odvisno, kaj mu bodo mrki prinesli in kaj se mu bo odkrilo v tem času.  Najbolje, da si preberete razlago glede na vaš ascendent in Luno, lahko tudi Sonce. Luna pokaže naše čustveno stanje, ascendent pa splošno dogajanje v tem času.

Razlaga je splošna in ne konkretna.

Če želite izvedeti vaš ascendent ali kje stoji vaša Luna po vedski astrologiji, me lahko kontaktirate.

Oven ali Luna v ovnu: To obdobje bo za vas čiščenje na področju družine, doma in skrivnosti, povezane s temi področji.  Tako se bo transformiralo vaše družinsko življenje in na ta način se boste rešili okov preteklosti. Lunin mrk bo tako razsvetlil določena vprašanja, povezana z družino in družinskimi člani. Potrebne bodo prilagoditve, posebej v odnosu do mame. V domu se bodo tako pojavile težave, lahko določene spremembe ali celo prekinitve. V tem času bodite tudi pozorni na svoje finance, pa tudi prehrano.  V prehrani boste morali narediti  spremembe in se ob tem vprašati ali za svoje telo skrbite dovolj dobro. Pozorni bodite tudi na svoj govor, saj lahko v tem času izrečete kakšne ostre besede, ki bodo lahko za koga preveč obremenjujoče in ga bodo prizadele. Zagotovo bodo doma prepiri glede denarja in drugih zadev, zato se vam pri besedah res svetuje previdnost. Sončni mrk vam lahko prinese pogovore o dediščini, pogodbah in denarju, ki je povezan z drugimi ljudmi, lahko tudi z vašim zakoncem. Nekateri boste morali podpisati določen dogovor ali pogodbo, kar ne boste mogli več odlašati, če ste to počeli do sedaj. Za vas bo to dobro, saj boste lahko preteklost dokončno pustili za seboj, čeravno boste imeli občutek, da drugi ljudje nadzirajo vašo finančno situacijo. Tudi če je to neka težka prekinitev na določenem področju, je to za vas pozitivno, saj boste imeli na pomlad priložnost, da zaživite na novo.

Bik ali Luna v biku: Lunin Mrk vam  prinaša globoke osebne spremembe, saj se le – ta dogaja v vašem znamenju. Predvsem bo za vas to obdobje, oziroma čas dela in čiščenja na odnosih. V povezavi z odnosi se bo pri vas tako spremenila situacija doma kot tudi na poslovnem področju. V intimnih odnosih so bili že prej pred vas  postavljeni številni izzivi in težave, partner se je lahko umikal in čustveno oddaljeval.  Lunin mrk pa vam bo dal priložnost, da končno uvidite kaj ali koga lahko v svojem življenju obdržite in koga ne in kaj se bo dolgoročno obneslo za vas. V tem času boste naredili velike spremembe tudi pri oporokah, pogodbah, dediščini in pri ostalih finančnih zadevah. Ob Sončnem mrk u se vam svetuje pazljivost, saj se verjetno tako fizično kot mentalno ne boste počutili najbolje. Za vas je to mrk, ki vas bo precej izčrpal. Neka težja situacija se bo pojavila pri vašem zakoncu, v povezavi z zdravstvenimi zadevami, ki bo tudi precej nepričakovana. Prav tako se težave lahko pojavijo pri poslovnem partnerju ali kakšni drugi osebi, ki je z vami čustveno ali kako drugače tesno povezana. Za naprej boste sprejeli neko pomembno odločitev, saj drugače ne bo šlo. Na preizkušnji bo vaša celotna bit, a vse to boste hrabro prenesli in tudi rešili.

Dvojčka ali Luna v dvojčkih: Obdobje Luninega mrka bo za vas težje, a že spomladi se bo situacija za vas korenito spremenila na bolje, predvsem na področju uresničenja tega, kar si že nekaj časa želite in po čemer hrepenite. Za zdaj pa imate še vedno določene izgube, ki jih boste morali predelati, pa tudi stroški in nepričakovani izdatki vas bodo še vedno bremenili. Pred vas bodo tako postavljene te težke zadeve, ki pa jih bo potrebno rešiti na nek način. Poleg izgub in stroškov, so le – te povezane tudi z zdravjem, poškodbami, domačimi živalmi, pa tudi sodelavci, s katerimi lahko imate težave že kar nekaj časa. Sončni mrk vam bo pokazal kje morate urediti stvari. Vaši domači ljubljenčki bi lahko imeli zdravstvene težave, lahko pa se tudi vam zgodi kakšen zdravstven problem, ki ga bo potrebno rešiti. Ob koncu decembra boste to dobro rešili, dobili pravo diagnozo ali prava zdravila in zadeva se bo rešila dobro za vas. Morate pa v času Sončevega mrka paziti na stres, ki vam bo precej zagrenil življenje. Težave se bodo namreč pojavile na vašem delovnem mestu, posebej v povezavi s sodelavci. Tisti, ki delate sami, boste težko našli pomoč, na splošno vam bo težko sploh koga najti, če boste želeli koga na novo zaposliti. Vse težko delo bo tako padlo na vas. Pravne zadeve bodo težko rešljive in se ne bodo obrnile vam v prid. Zato boste morali počakati na ugodnejše čase za vas, to pa bo šele pomladi.

Rak ali Luna v raku: Lunin Mrk se za vas dogaja v 11. hiši prijateljev, dobitkov in želja, kar za vas pomeni, da se bodo dogajale spremembe na tem področju. V tem času bodo vaša čustva razburkana in vaši strahovi se bodo povečali, posebej v povezavi z prijatelji in financami. Veliko sprememb ste že doživeli na tem področju, v vaše življenje pa je stopilo veliko novih ljudi. V času mrka boste prišli do novih spoznanj in odkritij, ki bodo za vas zelo pomembna in bodo na nek način tudi prelomna. Ta spoznanja bodo vezana na podporo in zdaj vam bo jasno kdo vas v vaših prizadevanjih podpira in kdo ne. Prav tako se bodo reševale zadeve, v povezavi s vašimi prihodki in tudi tukaj se boste spraševali ali vas vaš finančni prihodek podpira v uresničevanju vaših želja ali ne. Ta mrk vam bo prinesel določene odgovore in rešitve, v povezavi s temi vprašanji, zato je za vas precej pozitiven. Vendar se vam svetuje, da si ob tem naredite nek načrt in se ne prepustite preveč dnevnemu sanjarjenju. Svetuje se vam tudi, da glede  pomembnejših odločitev še malo počakate.  Sončni mrk bo posegel v vaše življenje na področju otrok, domačega življenja, pa tudi izobraževanja. Vaši otroci bi lahko imeli določene, težko rešljive težave, a to se bo ob koncu leta dobro rešilo. Tisti, ki si želite otrok, se vam bo želja po tem uresničila po decembru in na pomlad. V tem času se boste težko učili, a tudi to se bo kmalu spremenilo, prav tako se bodo kmalu umaknile težave in ovire na področju ljubezni. Posebej se vam svetuje pazljivost na področju financ, trenutno namreč ni dober čas za vlaganje.

Lev ali Luna v levu: Lunin mrk vam prinaša nova odkritja  na poslovnem področju in področju statusa.  Če upate na neko novo službo, ta verjetno ne bo na voljo, poleg tega se pa boste odločali tudi glede stare službe, ki je ne boste želeli nadaljevati. Neka sprememba na poslu, v službi, vas bo zagotovo doletela. Informacije, ki jih potrebujete, da spoznate ali ostanete ali greste kam drugam, vam bodo zdaj na voljo in lažje se boste odločali za naprej. Zdaj boste vedeli kje ste in to bo vplivalo tudi na vaše odnose, tako intimne kot tudi poslovne. Sonce je vaš vladar, zato je Sončni mrk za vas izjemno pomemben. V tem času boste tako izgubili nekaj moči in ne boste mogli kontrolirati situacije, posebno na področju posla, pa tudi doma. Po razkritju zadev, ki se dogajajo v službi, na poslu, bodo te informacije vplivale tudi na vaše domače okolje. Lahko, da boste želeli nekaj spremeniti doma ali pa se, za potrebe posla, celo preseliti. A na to situacijo ne boste najbolj pripravljeni. Bolj boste na to pripravljeni  na pomlad in če lahko počakate do takrat, bi bilo za vas to bolje. Takrat boste lahko naredili načrt in se po njem tudi ravnali, kar bo  spremembe naredilo lažje. V času Sončevega mrka bo v domu situacija kar napeta, zato ravnajte kar se da previdno. Posebno na zdravstvenem področju se morajo paziti vsi v vašem domu, zato tudi tukaj previdnost ni odveč.

Devica ali Luna v devici: V času Luninega mrka bodo za vas v ospredju potovanja v daljše kraje, pa tudi izobraževanje. Pomemben bo tudi vaš odnos do očeta, učiteljev ali drugih pomembnih ljudi v vašem življenju, od katerih se učite ali vam predstavljajo učitelje. Pridobivali boste nove informacije in lahko se vam bo spremenil pogled na življenje, oziroma se bodo zamajale stare strukture vašega načina razmišljanja. Tako bodo na udaru stari vzorci, prepričanja, vrednote in pa vaš življenjski nazor. Stari načini gledanja in mišljenja vam ne bodo več ustrezali. Lahko bi postali nervozni zaradi nekih informacij, ki bodo krožile naokoli in to v povezavi z izobraževanjem, a v tem času se vam ne svetuje, da delate kakšne spremembe na tem področju. Težave in krizne situacije se bodo pojavile tudi glede vašega očeta ali družine, a težave bodo hitro odšle in zadeve se bodo umirile. Komunikacija z očetom bo precej čustvena. V tem obdobju bodo za vas pomembna potovanja, nekatera bodo neodložljiva in potrebna. V času Sončevega mrka boste naravnani v tekmovalnost ali pa boste to doživeli s  strani drugih ljudi, lahko preko mlajših bratov, sester, sosedov ali pa sodelavcev. Ob tem se vam svetuje, da se ne zapletate preveč v take situacije in da se raje umaknite, saj se bodo konec decembra stvari rešile same po sebi. Lahko se v tem času pojavijo težave z računalniki ali telefoni, kar vas zna precej vznemiriti.

Tehtnica ali Luna v tehtnici: Ta mrk prinaša razreševanje zadev v povezavi s financami, posebej tistimi, ki jih imate skupaj z vašim zakoncem ali partnerjem. Poleg tega zadeva tudi druge finančne rezerve, to so prihranki, naložbe in druge denarne posle, pogodbe, dediščino ali kaj podobnega. Tako se bodo odkrile informacije glede teh zadev, ki vam bodo prinesle pomemben premik v vaše življenje. Na ta način boste lahko uvideli kakšna bo vaša finančna prihodnost. Posebej bo ta mrk pomemben za tiste, ki imate svoj posel, saj se bo pokazalo kaj lahko pričakujete v prihodnosti. Verjetno se bodo nekateri vaši poslovni načrti spremenili in to tudi zaradi novih, zdaj dostopnih informacij. Tako boste sprejeli hitro odločitev, ki pa bo za vas pozitivna. V času Sončevega mrka se bodo precej poglobili problemi v družini, neka izguba vas bo doletela in potrebno jo bo sprejeti. Lahko je le-ta v povezavi z primarno ali pa družino, ki jo imate sedaj, kar pa bo zamajalo vaš občutek varnosti. Pomembne spremembe glede financ bodo potrebne in ko jih boste izvedli, si boste močno oddahnili. Za dolgoročno denarno stabilnost so le-te še kako bistvene. Vaš partner bo v času mrka pod večjim stresom, kar lahko zamaje njegovo zdravje. Pazite na prehrano. Psihološko boste precej prebujeni. Intuitivne sposobnosti bodo pri vas v tem času bolj intenzivne in spremenile bodo vaš pogled na svet.

Škorpijon ali Luna v škorpijonu: Lunin mrk bo za vas čas ukvarjanja z drugimi ljudmi, posebej v povezavi z napačnim vodstvom in potez marsikoga iz vaše srede. V tem času se vam bodo tako razkrile določene informacije in resnica glede pomembnega dogodka ali situacije, katere del ste. Ta dogodek lahko vključuje vašega partnerja, zakonca ali nekoga drugega, ki vam je kot oseba izjemno pomemben. Lahko se to tiče tudi vašega posla in oseb, ki jih tam srečujete. Ta dogodek in resnica v povezavi z njim, vam bo odprla novo pot za naprej, saj boste zdaj končno vedeli, kaj storiti. Z drugimi bo situacija kar napeta in ostra, saj ne  boste želeli sprejemati kompromisov in bodo vaša dejanja striktna in odločna. Poskušajte ostati mirni in zbrani, saj se bo v času Sončevega mrka vse to spremenilo. Tako takrat ne boste več želeli spopadati z drugimi, raje se boste umaknili, ker vam bo bolj kot dokazovanje svojega prav, pomemben mir. Bo pa to težje obdobje glede vašega zdravja, saj vam bo primanjkovalo življenjske energije, vitalnosti in zanosa. Zato se potrudite za dovolj počitka, umirjanje in sprehode v naravo, kjer boste spet napolnili svoje baterije. Služba, kjer ste zdaj vas verjetno dela nerazpoložene, lahko celo bolne, saj vam vzame veliko energije. To bo zato tudi čas, da znova premislite ali je ta služba, posel, kjer ste prava za vas ali bi bil že čas, da jo zapustite. Energija se vam bo drugače vrnila konec tega leta, zato le pogumno naprej!

Strelci ali Luna v strelcu: Ta Lunin mrk vam nosi veliko stresa, a se bodo na koncu stvari za vas dobro obrnile. Lahko da boste v krizni situaciji glede zdravja vi, lahko vaši domači ljubljenčki,   lahko pa da vas bodo obremenjevale tudi pravne zadeve in sodelavci v službi. Pazite na nezgode, posebej v povezavi z ostrimi predmeti, noži ali kaj podobnim. Če imate kakšno operacijo, lahko ta mrk nakazuje tudi na to. A glede vsega je skrb odveč, saj se bodo stvari kmalu uredile. Dolge zdravstvene zadeve se bodo končno končale, dobili boste pravo diagnozo ali zdravila in tako se vam bo zdravje zagotovo izboljšalo. Sončni mrk vam prinaša izgubo energije in izčrpanost, zato obvezno potrebujete čas zase, da si napolnite baterije. V tujino ne potujte, to ni dober čas za to, saj bi imeli tam preveč opravkov v povezavi z drugimi ljudmi. Je pa to čas, da se obrnete vase, v svojo notranjost, pri čemer vam lahko pomaga ukvarjanje z meditacijo, povezanim dihanjem, jogo ali kakšno drugo tehniko za sproščanje in povezovanje. Nekatere stvari se v vašem življenju končujejo in to vam bo pomagalo, da stvari, ki jih ne potrebujete več, lažje spustite. Težave boste imeli na področju denarja, posebej stroškov in v tem času boste spoznali, da tako ne gre več naprej. Tako boste sprejeli pomembne odločitve v povezavi s tem in se tako na nek način tudi razbremenili. Inspiracijo glede rešitev lahko najdete v svojih sanjah, ki bodo v tem obdobju zelo žive in intenzivnejše.

Kozorogi ali Luna v kozorogu: Ta Lunin mrk vam prinaša pestro dogajanje na področju otrok, izobraževanja in ljubezni. V povezavi z otroki se lahko pojavijo kakšne nepredvidljive težave, a jih boste kmalu z lahkoto rešili. Glede izobraževanja vam bodo na voljo novo informacije, ki vas bodo razveselile, a hkrati tudi postavile v pozicijo, ko se boste spraševali, če ste na pravi poti. Ne svetuje se vam, da sprejemate neke hitre in pomembnejše odločitve glede tega in da  raje počakate. To pa zato, da vidite kaj je za temi informacijami, preden se odločite za karkoli. Če ste v ljubezenski vezi, se vam bodo v tem času odkrile nekatere stvari v povezavi z osebo, s katero ste se zapletli ali situacije, v povezavi z njo. Svetuje se vam, da tudi  tukaj ne hitite in ne sprejemate pomembne odločitve za naprej. Pazite tudi pri investicijah, saj se lahko ne preveč dobro končajo. To pa zato, ker temu Luninemu mrku sledi Sončen mrk, ki pa ne bo izboljšal vaše finančne situacije. Zato morate biti v tem času posebej pazljivi pri denarju, saj vam bodo nekateri načrti v povezavi z financami in poslom zastali ali pa padli v vodo. Pazljivi bodite tudi pri prijateljskih krogih, kjer boste imeli sami željo, da se umaknete ali pa se bodo drugi umaknili od vas. Ta umik se dogaja že nekaj časa, je pa vzrok številnim nerazumevanjem in temu, da čutite, da z nekaterimi pač nimate nič več skupnega. Za časa mrka se bodo nekateri prijatelji vrnili, a jih vi ne boste sprejeli, kot bi oni želeli. Tako se bo vaš krog prijateljev bolj kot ne popolnoma spremenil. Imeli boste občutek izoliranosti, a ta čas samote lahko izkoristite tudi za ustvarjalno izražanje in kreativnost.

Vodnar ali Luna v vodnarju: ta Lunin mrk vam prinaša probleme na področju doma, kar bo za vas posebej stresno. Če se selite ali se boste v kratkem, bo to za vas uspešna selitev. Se pa bodo težave z mamo in drugimi člani vašega doma poglabljali, dokler ne izveste določenih stvari, ki vas bodo opogumile za naprej. Prave informacije ob pravem času bodo razsvetlile situacijo, a le v domu. Na poslu, oziroma v službi so zadeve precej težje. Tam boste lahko izgubili ali zamenjali službo ali pa vas bodo doleteli kakšni drugi problemi in težave. Seveda pa bo ta situacija na poslu precej vplivala tudi na vaše domače življenje in od tu bodo tudi problemi izvirali. Imeli boste občutek, da morate nekaj spremeniti, čeravno bo težko in do pomladi skoraj nemogoče. Svetuje se vam, da se izogibate prepirom in počakate, saj ta čas ni pravi za delanje nekih večjih sprememb v domači sferi. Povsem nekaj drugega pa je vaše področje posla. Sončni mrk se bo namreč zgodil v vaši 10. hiši posla in statusa in zato boste tukaj končno lahko potegnili črto in končali dolgotrajne probleme, ki se vlečejo že leto in pol. Verjetno boste hoteli zamenjati službo in začeti na novo, kar pa je za vas prava pot. Zato se ne bojte in naredite spremembo, ki vas bo osrečila. Kmalu boste dobili tudi nove priložnosti, zato ne oklevajte.

Ribi ali Luna v ribah: ta Lunin mrk vam nosi številne priložnosti v komunikaciji, posebej v povezavi s mlajšimi brati in sestrami, sosedi, pa tudi nekaterimi sodelavci. Komunikacija z očetom pa je v tem času lahko precejšnja težava, saj se bo oče lahko od vas umaknil in se z vami v tem času o določenih temah ne bo želel pogovarjati. V tem času boste na preizkušnji, saj ste že nekaj časa nazaj nastopili na novo pot, ki pa je za vas prava. Ljudje od daleč se vam bodo javljali in se želeli povezati z vami ali pa z vami komunicirati. Mogoče ne boste imeli časa za vse, saj se verjetno ukvarjate tudi z komunikacijo po medijih in družbenih omrežjih ter preizkušate nove pristope, ki delujejo pri povezovanju. Če delate spletno stran ali pišete objave in članke, ki jih potem objavljate na družbenih omrežjih, je to za vas dober čas, saj boste v času mrka opremljeni z novimi informacijami, ki vam bodo pomagale, da uspešno nadaljujete začeto. Nove informacije bodo do vas prispele tudi, če študirate na univerzi in se izobražujete. Toda v tem času ni dobro, da sprejmete glede tega neke dramatične odločitve, raje počakajte na Sončni mrk, saj bo ta razkril še nekatere stvari, ki jih nujno potrebujete za pravo odločitev. V tem času se izogibajte potovanj, saj se bodo pojavile nekatere nepričakovane stvari, ki vas bodo ustavile ter vas spravile v stres. Lahko, da boste morali neko potovanje prestaviti, a ne obupajte, v prihodnosti boste to potovanje vseeno lahko opravili. Vaš sistem vrednot se bo v tem času spreminjal, kar vas naj ne prestraši. Nekatere stvari je pač treba slej kot prej preobraziti, če vidimo, da nam ne odgovarjajo več. Vaš oče mora v tem času paziti na zdravje.

Zapisala: Uršula Zakrajšek

 

Naroči tarot svetovanje

Po izvedenem naročilu prejmete podatke za plačilo preko trr-ja. Svetovanje se izvede po prejemu plačila.

Poletna akcija

Tarot svetovanje in kratek jyotish vpogled- 120€