IZBERI KARTO ROZETA- PICK A CARD - OKTOBER

V 2023 bodo z vami SREDNJEVEŠKE ORAKELJSKE KARTE ROZETA – več tukaj!

Izberi karto, ki ti prva pade v oči – oziroma uporabi intuicijo – katera podoba te privlači,

šele nato izberi zapise napisane v nadaljevanju!

Karte si sledijo od 1-6, torej od leve zgoraj do desne spodaj!

Sama v oktobru praznujem rojstni dan in zato sem se odločila, da vam v tem, mojem mesecu, ob nakupu kart Rozeta nudim darilo: 20 min osebno brezplačno napoved iz kart Rozeta. 🎊
Pri oddaji naročila v okence “koda za popust ali ugodnost” vnesite ROZETA10. Za termin se dogovorimo po prejemu naročila. Akcija velja do 25.10. zvečer.🔮

1

MEŠČAN

V mesecu oktobru vam ta karta prinaša

V ljubezni taktičnost, lahko pa tudi sprenevedanje vas ali neke osebe, ki vam je všeč. V odnosih boste sicer suvereni, a tudi taktični in malce preračunljivi, lahko pa bo taka oseba, do katere gojite globlja čustva. V ljubezni se vam lahko zgodi tudi, da vas bo presenetila konkurenca, to je tretja oseba, ki se bo vrinila med vas in vašo simpatijo, zato ostanite budni in pazljivi.

V poslu možnost napredka, saj boste lahko v tem času odprli podjetje ali pa se na novo zaposlili. Naravnani boste v praktično delovanje ter boste kalkulirali med eno in drugo možnostjo. Lahko bo to med dvema službama ali pa med tem ali bi se pri nekom zaposlili ali pa bi imeli svoj posel. Zagotovo vas v tem času čaka neko pogajanje, denarni posli, menjava, lahko pa tudi konkurenca.

Pri zdravju dobro zdravje, težave z kožo ali mentalne bolezni, lahko pa samo živčnost. Pazite se kakšne nalezljive bolezni.

2

UJETNICA

V mesecu oktobru vam ta karta prinaša

V ljubezni občutek ujetosti, nemoči, lahko tudi večje zadržanosti. Tako boste imeli
v ljubezni občutek, da ste ujeti v neko težjo situacijo, kjer lahko samo čakate, s prisiljeno strpnostjo in potrpežljivostjo. Zaradi tega, ker se boste soočili z realnostjo, ki vam ne bo všeč, se vas bo lahko polotil obup, brezvoljnost, lahko celo strah.

V poslu nedejavnost, občutek nemoči in brezvoljnost. Tako boste brez prave energije za delo, monotonost vas bo tlačila k tlom, poleg tega pa se boste na poslovnem področju soočali z neko težjo, na videz brezizhodno situacijo, kje boste lahko samo čakali, saj ne bo prave možnosti, da jo hitro rešite. Bolje bo, da ostanete bolj zadržani in da počakate, da se stvari poležejo ter šele nato delujete.

Pri zdravju zaprtost, težave z odvajanjem blata, kronične bolezni, psihične težave ali vznemirjenost.

3

POTUJOČE GLEDALIŠČE

V mesecu oktobru vam ta karta prinaša

V ljubezni lahko neko skrivanje vaših čustev ali čustev nekoga drugega. Tako boste zagotovo vpleteni v neko igro mačke in miši in ne boste točno vedeli pri čem
ste. Lahko, da se boste udeležili neke zabave ali srečanja, kjer boste srečali osebo, ki vam bo všeč a le-ta vam ne bo dala jasnih odgovorov, ampak le dvom. Bodite previdni in strpni, le tako boste dobro prebrodili to, izzivov polno, obdobje.

V poslu precej ustvarjalnosti in dobro skupinsko delo, a tudi manipulacijo in skrivnosti. Tako boste morali v poslu krmariti med številnimi obveznostmi, pa tudi sodelavci, za katere ne boste točno vedeli, kaj si mislijo in kateri je njihov naslednji korak. Ostanite vseeno navdušeni nad svojim delom, to vam bo dalo motivacijo in zagon.

Pri zdravju več energije, lahko pa neko skrito zdravstveno težavo, za katero ne boste vedeli od kod prihaja. Lahko tudi neko bolezen, ki bo kakor je prišla, tudi hitro odšla.

4

ČAROVNICA

V mesecu oktobru vam ta karta prinaša

V ljubezni čarobnost, nenavaden dogodek ali pa neko pozitivno presenečenje. Tako boste samski lahko izjemno očarani nad osebo, ki jo boste spoznali in iskrice med vama bodo takoj preskočile. Že vezani boste v ljubezni prav tako očarani nad svojim partnerjem, med vama pa se bodo iskrila ljubezen in pozornost, ki ju bosta usmerjala drug proti drugemu.

V poslu očaranost nad nekim novim projektom, delom ali pa poslovnim sodelovanjem.
Tako boste končno lahko uresničili vaše želje in pokazali vaše posebne talente, ki bodo od nadrejenih in sodelavcev ta čas tudi izjemno dobro sprejeti. Zelo boste iznajdljivi, imeli pa boste tudi izjemno moč obvladovanja težjih situacij. Vaše nenavadne ideje in zamisli ter vaša ustvarjalna energija bo zagotovo prinesla uspeh, ki bo dolgotrajen.

Pri zdravju težave s psiho – psihično razdražljivost ali bolezni, ki imajo izvor v psihični nestabilnosti.

5

KAZNJENEC

V mesecu oktobru vam ta karta prinaša

V ljubezni nek občutek ponižanja ali pa velike obremenjenosti. Tako boste imeli občutek, da vas vaš partner ne ceni dovolj ali pa da imate v odnosih škodljive vzorce, ki jih morate nujno spremeniti. Tako boste v tem mesecu poskušali na odnose gledati iz drugega zornega kota, kar pa vam bo prineslo več jasnosti in razumevanja. Stvari boste želeli spremeniti, a to ne bo tako lahko. V tem času bi vas lahko namreč v odnosih spremljal tudi občutek ujetosti, zastoja in vezanosti.

V poslu neko ponižanje ali pa celo kazen zaradi nenaklonjenosti sodelavcev ali pa vaših nadrejenih. Čutili boste veliko obremenitev na vašem delu, zdelo se vam bo, da vašega dela ne cenijo dovolj, lahko bi se v tem času soočali tudi ogovarjanjem ali izdajo. Pazite, da ne boste zdrsnili v vlogo žrtve in v vsakem primeru ostanite optimistični ter zaupajte v dober konec. Na stvari poskušajte pogledati z drugega zornega kota.

Pri zdravju težave s spanjem, invalidnostjo, težave s križem, hrbtom in kroničnimi bolečinami.

 

6

RABELJ

V mesecu oktobru vam ta karta prinaša

V ljubezni neko spremembo ali izgubo. Lahko, da se boste odločili, da s partnerjem prekinete vezo ali pa on z vami ali pa se bo vaša veza temeljito spremenila in vam prinesla veliko novega. To lahko tudi pomeni, da bosta skupaj s partnerjem doživela neko prenovo (lahko stanovanja, doma) ali pa vas bo doletela nepričakovana selitev nekam drugam.

V poslu neka preobrazbo, lahko pa tudi izgubo posla ali službe. Zagotovo vas na poslu čakajo neke spremembe, lahko razhod, odpust ali pa celo razpad nekega sistema.
Lahko da vas bodo doletele neke notranje spremembe in boste nekaj spremenili na individualni ravni ali pa boste prekinili neko poslovno sodelovanje, lahko tudi odnos s sodelavcem. Zagotovo vas v tem mesecu čaka opuščanje starega in začetek novega.

Pri zdravju hitro napredujoče, hude in zahrbtne bolezni, lahko invalidnost ali bolezni krvi, tudi bolezni, ki spremenijo osebnost.

 

Zapisala: Uršula Zakrajšek

 

Vas zanima, kaj vam kažejo karte?

Pokličite na 041/367-342 ali pišite na info@orakeljluci.si, lahko pa si tudi brezplačno pogledate nov posnetek