IZBERI KARTO ROZETA- PICK A CARD - NOVEMBER

V 2023 bodo z vami SREDNJEVEŠKE ORAKELJSKE KARTE ROZETA – več tukaj!

Izberi karto, ki ti prva pade v oči – oziroma uporabi intuicijo – katera podoba te privlači,

šele nato izberi zapise napisane v nadaljevanju!

Karte si sledijo od 1-6, torej od leve zgoraj do desne spodaj!

1

KRALJEVIČ

V mesecu novembru vam ta karta prinaša

V ljubezni močno željo po novi vezi ali pa po napredovanju v obstoječi. Tako se vam v tem času obeta nova ljubezenska ponudba, ki jo boste težko zavrnili, saj bo prišla od nekoga, ki bo vztrajen, ognjevit in strasten. Pogumno vam bo stopil naproti in tako odvrgel kakršnokoli obrambo, ki bi vas zavirala v tem, da se spustite v romantično
vezo.

V poslu več poguma, predvsem pa izjemno ambicijo za razvoj, rast in napredek v poslu. Tako bi lahko v tem času prejeli novo ponudbo ali priložnost, ki vam bo dala še več volje na napredovanje ter vas spodbudila k učenju, delavnosti in vztrajanju pri na novo postavljenih ciljih. Radovednost in srčnost vas bo gnala naprej!

Pri zdravju bolezni, ki jih hitro prebolimo, lažjo poškodbo, ureznino, lažje srčne težave, aritmijo, pa tudi hitro ozdravitev.

2

GRAJSKA GOSPA

V mesecu novembru vam ta karta prinaša

V ljubezni sicer uresničitve ciljev, lahko pa tudi željo po samostojnosti in čakanju na
pravo osebo. Tako v tem mesecu verjetno ne boste hiteli z odločitvami glede ljubezni, ampak boste raje počakali na res dobre priložnosti. Imeli boste občutek miru, varnosti in zadovoljstva, uživali pa boste tudi v krogu družine in prijateljev. Tako mogoče ne boste težili k nekemu resnemu razmerju, ampak boste uživali v svobodi in neodvisnosti. Tudi vezani bi si lahko v tem času vzeli malo časa zase ter se posvečali
sebi, družini in svojim hobijem.

V poslu izjemno priložnost, dober status, pa tudi uresničitev poslovnih ciljev. Tako boste v tem mesecu končno doživeli neko priznanje, kar pomeni, da bi vas v službi lahko pohvalili, vam zvišali plačo ali pa vas nagradili z enkratnim denarnim prejemkom. Zagotovo boste v tem mesecu prejeli več denarja v vašem poslu, kar vam bo prineslo mir, zadovoljstvo in večji občutek varnosti. V poslu, službi vas tako čaka stabilnost in nek materialni dobiček. Nenazadnje pa vam ta karta lahko prinese tudi željo po poslovni samostojnosti, kar pomeni, da bi lahko službo končno pustili in zakorakali na samostojno pot.

Pri zdravju težave s težo, prekomerno debelostjo ali suhostjo, na splošno pa dobro zdravje.

3

KMET

V mesecu novembru vam ta karta prinaša

V ljubezni več skrbnosti in vztrajnosti. Tako boste v ljubezni v tem mesecu bolj delovni in zanesljivi, saj se boste za nek odnos ali odnose na splošno bolj trudili. S partnerjem boste želeli sodelovati in se z njim intenzivneje povezati. Možno je, da boste pripravljeni celo na iskanje nasveta pri terapevtu za odnose ali pa na daljše pogovore. Enostavno boste pripravljeni v vašo vezo vložiti več energije. Podobno
velja za samske, ki boste v tem mesecu vlagali več energije, da koga spoznate. To bi se vam lahko zgodilo v delovnem okolju ali kakšni terapevtski skupini.

V poslu trdo delo, vztrajnost in večje prizadevanje za rezultate. Tako boste v tem mesecu zagotovo delali več, posebej na nekem projektu, ki bo vključeval več ljudi. Pri tem projektu ali na splošno boste pri delu sodelovali z drugimi, posvečali se boste podrobnostim, zaupanje v dobre rezultate pa vam bo prineslo uspeh. Samozavestno boste vstopali v delovni proces, tudi če boste potrebovali nasvet ali pa zahtevali večjo sorazmernost plačila glede na vaš vložen trud.

Pri zdravju težje bolezni ali bolezni, ki trajajo dlje, kronične bolezni, bolečine v križu, v kolenih, nogah ali rokah, lahko pa tudi ukvarjanje z nepravilnostmi na telesu.

4

ZALJUBLJENCA

V mesecu novembru vam ta karta prinaša

V ljubezni neko novo poznanstvo ali pa utrditev obstoječega odnosa. Tako se boste lahko na novo zaljubili ali pa s partnerjem poglobili odnos. V partnerstvu boste v tem obdobju zelo srečni, zadovoljni, saj se vam bodo uresničile vse želje, vaša strast pa bo na novo vzplamenela. Ta karta drugače lahko nakazuje na zaroko, praznovanje v povezavi s partnersko vezo ali pa celo poroko

V poslu neko zelo dobro poslovno sodelovanje ali pa dogovor, ki vam bo prinesel veliko zadovoljstva, optimizma in upanja za naprej. Tako boste v tem času našli nekoga, s katerim boste začeli res dobro sodelovati in kar vam bo v prihodnosti prineslo več uspeha, zadovoljstva, pa tudi boljši materialni položaj.

Pri zdravju spolne bolezni, bolezni ženskih ali moških reproduktivnih organov, bolezni srca in občutljivo kožo.

5

GRAJSKI NOREC

V mesecu novembru vam ta karta prinaša

V ljubezni nenavadno ponudbo, novo priložnost ali avanturo. Tako boste samski verjetno skočili v neznano ter se zapletli z nekom, ki ga boste srečali na potovanju ali
v dobri družbi. Že vezani pa si boste prav tako privoščili neko tveganje in se s partnerjem podali na novo pustolovščino, lahko na potovanje ali pa na preizkušanje novih, vznemirljivih stvari v ljubezenskem življenju. Ne glede na to kaj se vam bo dogajalo, pripravite se na nepredvidljivo.

V poslu novo priložnost in zanimivo ponudbo. Tako se boste v poslu verjetno podali v neko tveganje ali pa korenito spremembo na področju delovnega procesa. Možno je tudi, da boste zaradi posla potovali, se prepustili novi ustvarjalni energiji ali pa se znašli pred alternativno izbiro. Svetuje se vam, da se ne bojite tvegati ter da pogumne raziščete nove priložnosti, saj se v njih lahko skriva res dober potencial za uspeh.

Pri zdravju nepredvidljive zdravstvene težave, psihične bolezni in alternativno zdravljenje.

 

6

VITEZ Z MEČEM

V mesecu novembru vam ta karta prinaša

V ljubezni precej več jasnosti in dobre komunikacije, kot ste jo imeli v preteklosti. Lahko ta karta nakazuje tudi, da se boste pred partnerjem branili zaradi nečesa ali pa se bo ob branil pred vami. Je pa res, da boste zagotovo bolj odločni ter boste dobili dober uvid za nastalo situacijo ali rešitev problema, ki se je pojavil v nekem odnosu. Samski se boste bolj branili ljubezni, kot pa da bi jo sprejeli z odprtim srcem.

V poslu jasne namere, ustvarjalno mišljenje in inovativnost. Tako boste izjemno dobro razumeli zadeve, stvari vam bodo postale bolj jasne, prizadevali pa si boste tudi za hitro doseganje ciljev, za pridobivanje novega znanja in pravico. Lahko, da se boste morali v službi pred nekom braniti sami ali pa boste skušali nekoga zaščititi. Je pa res, da boste v obeh primerih uspešni, saj boste iskali pravico in si prizadevali za red.

Pri zdravju rane, poškodbe, vreznine ali pa kakšen poseg in operacijo, lahko tudi blažje
psihične težave.

 

Zapisala: Uršula Zakrajšek

 

Vas zanima, kaj vam kažejo karte?

Pokličite na 041/367-342 ali pišite na info@orakeljluci.si, lahko pa si tudi brezplačno pogledate nov posnetek