IZBERI KARTO ROZETA- PICK A CARD - MAREC

V 2023 bodo z vami SREDNJEVEŠKE ORAKELJSKE KARTE ROZETA – več tukaj!

Izberi karto, ki ti prva pade v oči – oziroma uporabi intuicijo – katera podoba te privlači,

šele nato izberi zapise napisane v nadaljevanju!

Karte si sledijo od 1-6, torej od leve zgoraj do desne spodaj!

1

SIRENA

V mesecu marcu vam ta karta prinaša

V ljubezni zapeljevanje ali nespodobno povabilo nekoga, ki vas bo precej privlačil in vas potegnil v vrtinec strasti. To bi vas lahko precej presenetilo in vam spodneslo tla pod nogami. Bodite pazljivi, saj bi vas ta oseba lahko zavajala ali vam lagala, zato se v povezavi z njo pazite prevelike naivnosti in si ne delajte iluzij. Prebudili se vam bodo nezavedni strahovi. Tudi sami se pazite neiskrenega zapeljevanja nekoga drugega.

V poslu neko skrito nevarnost, ki se je na začetku sploh ne boste zavedali. Tako bi se lahko na poslu srečali z lažmi, manipulacijo in prevaro, lahko v povezavi z nekim projektom, nalogo ali delom, ki ga boste opravili, lahko pa tudi v povezavi z odnosi. Naj vas zunanji videz ne zapelje preveč, da ne boste podlegli iluzijam in slepilom, ki vam jih bodo nastavili

Pri zdravju občutljivost mehurja, ledvic in drugih dvojnih organov – pljuč, neravnovesje hormonov, bolezni oči – kratkovidnosti ali pa psihičnih težav.

2

VITEZ NA KONJU

V mesecu marcu vam ta karta prinaša

V ljubezni neko novo poznanstvo, ki vam bo spodneslo tla pod nogami. Ob tej novi osebi se bo v vas namreč prebudilo silovito poželenje in strast. Tako boste zaradi te nove osebe polni energije in boste imeli občutek, da ste zmagali. Če ste vezani, vas bo do partnerja vezala velika strast in v vezi boste imeli velik občutek zmagoslavja.

V poslu nek velik uspeh, ki ga boste deležni zaradi preteklega poguma, truda in vztrajnosti. To lahko pomeni dobro ponudbo v povezavi s poslom, napredovanje, uspešno končan projekt, naloga ali delo, lahko pa tudi uspešen zaključek šolanja. V povezavi s poslom boste imeli občutek, da ste zadeli v polno in da vas zdaj čaka le še napredek.

Pri zdravju sicer dobro zdravje, veliko energije, lahko pa težave z nihanjem pritiska, srcem ali pa ožiljem.

3

VAMPIRKA

V mesecu marcu vam ta karta prinaša

V ljubezni neke vrste odvisnost, lahko celo obsedenost neke osebe z vami. Tako bi se na vas lahko prilepila oseba, ki se vam bo na nek način predstavljala kot žrtev, na ta način pa bi vam lahko pokradla veliko vašega časa in energije. Zdelo se bo, kot, da ste v tej osebi srečali svojo usodo, a morate se je paziti. Njena prevelika strast in odvisnost vas bi v prihodnosti lahko stala več, kot si zdaj mislite. Tudi sami se pazite prevelike odvisnosti od kogarkoli.

V poslu krajo energije, časa ali denarja. Tako se boste v poslu lahko srečali z nekom, ki bo imel pretirane želje in zahteve, vas bo hotel preveč navezati nase ali pa vas bo poniževal in v vas prebujal negativne občutke prestrašenosti in zaskrbljenosti. Pazite se take osebe in se mu postavite po robu. Lahko tudi, da vas bo v poslu izčrpavalo neko delo, projekt ali pa odnosi na splošno.

Pri zdravju težje bolezni, bolezni povezane s krvjo ali tekočinami – slabokrvnost, sperma, urin, lahko tudi depresija in druge psihične težave.

4

KRALJEVIČ

V mesecu marcu vam ta karta prinaša

V ljubezni močno željo po novi vezi ali pa napredovanju v obstoječi. Tako se vam v tem času obeta nova ljubezenska ponudba, ki jo boste težko zavrnili, saj bo prišla od nekoga, ki bo vztrajen, ognjevit in strasten. Pogumno vam bo stopil naproti in tako odvrgel kakršnokoli obrambo, ki bi vas zavirala v tem, da se spustite v romantično vezo.

V poslu več poguma, predvsem pa izjemno ambicijo za razvoj, rast in napredek v poslu. Tako bi lahko v tem času prejeli novo ponudbo ali priložnost, ki vam bo dala še več volje na napredovanje ter vas spodbudila k učenju, delavnosti in vztrajanju pri na novo postavljenih ciljih. Radovednost in srčnost vas bo gnala naprej!

Pri zdravju bolezni, ki jih hitro prebolimo, lažjo poškodbo, ureznino, ležje srčne težave, aritmijo, pa tudi hitro ozdravitev.

5

PUŠČAVNIK

V mesecu marcu vam ta karta prinaša

V ljubezni iskanje neke rešitve v ljubezenskem odnosu. V tem času boste imeli občutek, da ste v tem popolnoma sami ter da iščete iglo v senu. Vpogled vase in potrpežljivo vztrajanje vam bo pomagalo, da boste našli pravo pot, sprejeli odgovornost v nekem odnosu in tako našli ustrezno rešitve. Svetuje se vam, da poslušate sebe in svojo intuicijo.

V poslu iskanje rešitev ali raziskovanje na področju posla in kariere. Lahko, da boste v poslu končno odkrili resnico o nečem ali o kom ali pa se lotili nekega dolgotrajnega projekta, ki bo od vas zahteval veliko mero potrpežljivosti in iznajdljivosti. Čaka vas tudi neko krajše potovanje v povezavi z vašo službo.

Pri zdravju težave s kostmi, revmo, neko bolezen, ki je značilna za starejše ali pa karanteno.

 

6

GRAJSKI GOSPOD

V mesecu marec vam ta karta prinaša

V ljubezni tehtanje in odločanje v obstoječi ali novi vezi. V svoje ljubezensko življenje boste tako želeli prinesti ravnovesje, harmonijo in skladnost, poleg tega pa se boste v odnosih pogajali z veliko mero diplomacije in pravičnosti. Lahko, da se boste uradno zaročili ali poročili ali pa v povezavi s partnerjem urejali neke pravne zadeve.

V poslu nek nov pomemben položaj ali novo odgovornost, ki bo od vas zahtevala izkušenost, odločanje o pomembnih stvareh ali pogajanje. Lahko, da boste v povezavi s poslom urejali neke pravne zadeve, odprli svoje podjetje ali pa sklenili sodelovanje z nekom, ki je prizemljen, resnicoljuben in pristen.

Pri zdravju dolgotrajne, kronične bolezni, ki se ozdravijo s veliko truda ter iskanjem ravnotežja, to so lahko hormonske motnje ali kaj drugega.

 

Zapisala: Uršula Zakrajšek

 

Vas zanima, kaj vam kažejo karte?

Pokličite na 041/367-342 ali pišite na info@orakeljluci.si, lahko pa si tudi brezplačno pogledate nov posnetek