IZBERI KARTO ROZETA- PICK A CARD - MAJ

V 2023 bodo z vami SREDNJEVEŠKE ORAKELJSKE KARTE ROZETA – več tukaj!

Izberi karto, ki ti prva pade v oči – oziroma uporabi intuicijo – katera podoba te privlači,

šele nato izberi zapise napisane v nadaljevanju!

Karte si sledijo od 1-6, torej od leve zgoraj do desne spodaj!

1

POPOTNIK

V mesecu maju vam ta karta prinaša

V ljubezni vztrajanje v neki vezi ter iskanje rešitev za njeno dobro nadaljevanje. Tako boste zelo potrpežljivi v partnerskem odnosu in se boste v njem trudili za pridobivanje novih izkušenj, lahko preko potovanja, izleta ali pa avanture, ki si jo boste privoščili s partnerjem. Z njim boste lahko odšli na izlet ali oddih. Samski bi lahko nekoga srečali na potovanju ali pa ta mesec iskali nekoga za preživljanje časa v dvoje.

V poslu iskanje novih, bolj produktivnih in zanimivih rešitev za vaš posel. Mogoče so
boste v tem času tudi lotili nekega dolgotrajnega projekta, ki bo povezan z temeljitim raziskovanjem področja, ki se ga boste lotili ali pa potovanjem. Lahko, da boste odšli na potovanje ali pa poiskali sodelavca ali poslovnega partnerja.

Pri zdravju bolezni nog, prstov, težave z zvini, poškodbami nog ali prstov, lahko tudi težave s koleni.

2

KAZNJENEC

V mesecu maju vam ta karta prinaša

V ljubezni nek občutek ponižanja ali pa velike obremenjenosti. Tako boste imeli občutek, da vas vaš partner ne ceni dovolj ali pa da imate v odnosih škodljive vzorce, ki jih morate nujno spremeniti. Tako boste v tem mesecu poskušali na odnose gledati iz drugega zornega kota, kar pa vam bo prineslo več jasnosti in razumevanja. Stvari boste želeli spremeniti, a to ne bo tako lahko. V tem času bi vas lahko namreč v odnosih spremljal tudi občutek ujetosti, zastoja in vezanosti.

V poslu neko ponižanje ali pa celo kazen zaradi nenaklonjenosti sodelavcev ali pa vaših nadrejenih. Čutili boste veliko obremenitev na vašem delu, zdelo se vam bo, da vašega dela ne cenijo dovolj, lahko bi se v tem času soočali tudi ogovarjanjem ali izdajo. Pazite, da ne boste zdrsnili v vlogo žrtve in v vsakem primeri ostanite optimistični ter zaupajte v dober konec. Na stvari poskušajte pogledati z drugega
zornega kota.

Pri zdravju težave s spanjem, invalidnostjo, težave s križem, hrbtom in kroničnimi bolečinami.

3

ANGEL

V mesecu maju vam ta karta prinaša

V ljubezni zaščito in zaupanje. Tako boste v sedmih nebesih in zelo srečni v svojem partnerskem odnosu. Imeli boste občutek, da vam partner daje zaščito ter da je do vas izjemno dobrosrčen in radodaren. V tem času lahko tako pričakujete tudi veselo
sporočilo od partnerja ali pa nek znak dobrote in naklonjenosti. Samske lahko doleti nenavadno, a usodno srečanje z nekom.

V poslu navdahnjene ideje in nove, zelo pozitivne priložnosti, ki bi jih bilo vredno izkoristiti. Tako boste lahko srečali nekoga, ki vam bo ponudil nov posel, projekt ali pa posredništvo, ki pa bo za vas izjemno pozitivno in navdihujoče. Lahko to pomeni, da boste končno začeli s poslom, ki je v resnici vaše življenjsko poslanstvo ali pa se lotili službe, ki je duhovne narave.

Pri zdravju nobenih težav, če pa ste že bolni pa ozdravljenje ali pa novo, učinkovito terapijo, ki vam bo takoj ali pa sčasoma prinesla ozdravitev.

4

VITEZ Z MEČEM

V mesecu maju vam ta karta prinaša

V ljubezni precej več jasnosti in dobre komunikacije, kot ste jo imeli v preteklosti. Lahko ta karta nakazuje tudi, da se boste pred partnerjem branili zaradi nečesa ali pa se bo ob branil pred vami. Je pa res, da boste zagotovo bolj odločni ter boste dobili dober uvid za nastalo situacijo ali rešitev problema, ki se je pojavil v nekem odnosu. Samski se boste bolj branili ljubezni kot pa da bi jo sprejeli z odprtim srcem.

V poslu jasne namere, ustvarjalno mišljenje in inovativnost. Tako boste izjemno dobro razumeli zadeve, stvari vam bodo postale bolj jasne, prizadevali pa si boste tudi za hitro doseganje ciljev, za pridobivanje novega znanja in pravico. Lahko, da se boste
morali v službi pred nekom braniti sami ali pa boste skušali nekoga zaščititi. Je pa res, da boste v obeh primerih uspešni, saj boste iskali pravico in si prizadevali za red.

Pri zdravju rane, poškodbe, vreznine ali pa kakšen poseg in operacijo, lahko tudi blažje
psihične težave.

5

ZALJUBLJENCA

V mesecu maju vam ta karta prinaša

V ljubezni neko novo poznanstvo ali pa utrditev obstoječega odnosa. Tako se boste lahko na novo zaljubili ali pa s partnerjem poglobili odnos. V partnerstvu boste v tem obdobju zelo srečni, zadovoljni, saj se vam bodo uresničile vse želje, vaša strast pa bo na novo vzplamenela. Ta karta drugače lahko nakazuje na zaroko, praznovanje v povezavi s partnersko vezo ali pa celo poroko.

V poslu neko zelo dobro poslovno sodelovanje ali pa dogovor, ki vam bo prinesel veliko zadovoljstva, optimizma in upanja za naprej. Tako boste v tem času našli nekoga, s katerim boste začeli res dobro sodelovati in kar vam bo v prihodnosti prineslo več uspeha, zadovoljstva, pa tudi boljši materialni položaj.

Pri zdravju spolne bolezni, bolezni ženskih ali moških reproduktivnih organov, bolezni srca in občutljivo kožo.

 

6

RANOCELNIK

V mesecu maju vam ta karta prinaša

V ljubezni potrebo po nekem zdravljenju vaše veze, lahko na mentalnem ali čustvenem področju. To bo za vas čas poslušanja, sočutja in skrbnosti do partnerja ali pa njega do vas, saj se boste vi ali on znašli v procesu ozdravitve globokih, lahko podzavestnih čustvenih ran iz preteklosti, ki so pustile posledice in se odražajo v odnosu s partnerjem. Lahko to pomeni, da boste obiskali terapevta ali pa v nekem odnosu reševali akutne probleme, ki so se v vaši vezi odprle. Lahko to tudi pomeni, da boste vi ali partner morali do zdravnika.

V poslu več sočutja, razumevanja in strpnosti za druge, ki so se morebiti znašli v težji situaciji, pa zdaj potrebujejo vašo pomoč. Ta karta lahko nakazuje, da boste mogoče pomagali sodelavcu pri delu, saj bo le-ta na bolniški ali pa gibalno oviran ali pa da boste sami v taki situaciji in vam bodo potem sodelavci prišli na pomoč. Ta karta kaže tudi na to, da boste verjetno v službi reševali določne akutne probleme, ki so se pojavili in jih je treba čimprej rešiti.

Pri zdravju rane, ureznine, krvavitve, lahko poseg ali operacijo.

 

Zapisala: Uršula Zakrajšek

 

Vas zanima, kaj vam kažejo karte?

Pokličite na 041/367-342 ali pišite na info@orakeljluci.si, lahko pa si tudi brezplačno pogledate nov posnetek