IZBERI KARTO ROZETA - JANUAR

V 2024 bodo z vami SREDNJEVEŠKE ORAKELJSKE KARTE ROZETA – več tukaj!

Izberi karto, ki ti prva pade v oči – oziroma uporabi intuicijo – katera podoba te privlači,

šele nato izberi zapise napisane v nadaljevanju!

Karte si sledijo od 1-6, torej od leve zgoraj do desne spodaj!

Rozeta - izberi karto januar

1

ALKIMIST

V mesecu januarju vam ta karta prinaša

V ljubezni nenadno spremembo, pa tudi zrelo potrpežljivost. Tako boste ta mesec verjetno odkrivali in preizkušali nove stvari v ljubezni in v odnosih, uravnotežali svoja čustva ali pa želeli obvladati neko dvojnost, ki se bo pojavila v vas. Lahko da boste šli skozi močne čustvene in duhovne preizkušnje, kar bo v vas sprožilo temeljito preobrazbo in vam dvignilo zavest. V ljubezni boste postali bolj zreli.

V poslu spremembe, pa tudi raziskovanje in odkrivanje pri novih poslovnih strategijah, partnerstvih, nalogah, projektih ali delovnih navadah. Tako boste iskali bolj ustrezne rešitve za svoj posel, preizkušali nove stvari, sprejemali zrele odločitve in dolgoročno načrtovali. Tukaj vam bo zelo prav prišla potrpežljivost, zmernost in
iskanje srednje poti. Če boste dovolj stabilni in ustvarjalni, bi lahko v tem času ustvarili nekaj res dobrega, kar vam bo v prihodnosti zagotovilo tudi rast prihodkov.

Pri zdravju odkritje in postavitev diagnoze neke zapletene ali skrivnostne, lahko tudi dolgotrajne bolezni, lahko da boste začeli jemati zdravila, imeli občutljiv želodec ali pa neravnovesje v jetrih.

2

POTUJOČE GLEDALIŠČE

V mesecu januarju vam ta karta prinaša

V ljubezni lahko neko skrivanje vaših čustev ali čustev nekoga drugega. Tako boste zagotovo vpleteni v neko igro mačke in miši in ne boste točno vedeli pri čem ste. Lahko, da se boste udeležili neke zabave ali srečanja, kjer boste srečali osebo, ki vam bo všeč a le-ta vam ne bo dala jasnih odgovorov, ampak le dvom. Bodite previdni in strpni, le tako boste dobro prebrodili to, izzivov polno, obdobje.

V poslu precej ustvarjalnosti in dobro skupinsko delo, a tudi manipulacijo in
skrivnosti. Tako boste morali v poslu krmariti med številnimi obveznostmi, pa tudisodelavci, za katere ne boste točno vedeli kaj si mislijo in kateri je njihov naslednji korak. Ostanite vseeno navdušeni nad svojim delom, to vam bo dalo motivacijo in zagon.

Pri zdravju več energije, lahko pa neko skrito zdravstveno težavo, za katero ne boste vedeli od kod prihaja. Lahko tudi neko bolezen, ki bo kakor je prišla tudi hitro odšla.

3

GRAJSKI NOREC

V mesecu januarju vam ta karta prinaša

V ljubezni nenavadno ponudbo, novo priložnost ali avanturo. Tako boste samski verjetno skočili v neznano ter se zapletli z nekom, ki ga boste srečali na potovanju ali v dobri družbi. Že vezani pa si boste prav tako privoščili neko tveganje in se s partnerjem podali na novo pustolovščino, lahko na potovanje ali pa na preizkušanje novih, vznemirljivih stvari v ljubezenskem življenju. Ne glede na to kaj se vam bo
dogajalo, pripravite se na nepredvidljivo.

V poslu novo priložnost in zanimivo ponudbo. Tako se boste v poslu verjetno podali v neko tveganje ali pa korenito spremembo na področju delovnega procesa. Možno je tudi, da boste zaradi posla potovali, se prepustili novi ustvarjalni energiji ali pa se znašli pred alternativno izbiro. Svetuje se vam, da se ne bojite tvegati ter da pogumne raziščete nove priložnosti, saj se v njih lahko skriva res dober potencial za uspeh.

Pri zdravju nepredvidljive zdravstvene težave, psihične bolezni in alternativno
zdravljenje.

4

VITEZ Z ZMAJEM

V mesecu januarju vam ta karta prinaša

V ljubezni težko situacijo, zoprna pogajanja in potrebo po postavljanju meja, a hkrati tudi strast, veliko privlačnost in čutnost. Tako boste v ljubezni zelo čutni in boste čutili močno poželjivost do neke osebe, toda istočasno se boste soočali s ljubosumnostjo, posesivnostjo, lahko celo zasvojenostjo. Pazite, da vas vrtinec strasti ne zapelje preveč.

V poslu večjo avtoriteto in možnost postavljanje meja osebam, s katerimi vas čaka pogajanje zaradi nekih sprememb na poslovnem področju. Sicer boste močni in vztrajni v svojih prizadevanjih, a vseeno morate paziti, da vas ne vznemiri morebitno izsiljevanje in aroganca ljudi, s katerimi delate. Včasih na vso stvar poglejte s humorne plati in takoj vam bo lažje.

Pri zdravju vnetja, lahko operacije, opekline, rane povzročene z nožem, težave z zobmi, trebuhom ali pritiskom.

5

VITEZ NA KONJU

V mesecu januarju vam ta karta prinaša

V ljubezni neko novo poznanstvo, ki vam bo spodneslo tla pod nogami. Ob tej novi osebi se bo v vas namreč prebudilo silovito poželenje in strast. Tako boste zaradi te nove osebe polni energije in boste imeli občutek, da ste zmagali. Če ste vezani, vas bo do partnerja vezala velika strast in v vezi boste imeli velik občutek zmagoslavja.

V poslu nek velik uspeh, ki ga boste deležni zaradi preteklega poguma, truda in vztrajnosti. To lahko pomeni dobro ponudbo v povezavi s poslom, napredovanje, uspešno končan projekt, naloga ali delo, lahko pa tudi uspešen zaključek šolanja. V povezavi s poslom boste imeli občutek, da ste zadeli v polno in da vas zdaj čaka le še
napredek.

Pri zdravju sicer dobro zdravje, veliko energije, lahko pa težave z nihanjem pritiska, srcem ali pa ožiljem.

6

ANGEL

V mesecu januarju vam ta karta prinaša

V ljubezni zaščito in zaupanje. Tako boste v sedmih nebesih in zelo srečni v svojem partnerskem odnosu. Imeli boste občutek, da vam partner daje zaščito ter da je do vas izjemno dobrosrčen in radodaren. V tem času lahko tako pričakujete tudi veselo sporočilo od partnerja ali pa nek znak dobrote in naklonjenosti. Samske lahko doleti nenavadno, a usodno srečanje z nekom.

V poslu navdahnjene ideje in nove, zelo pozitivne priložnosti, ki bi jih bilo vredno izkoristiti. Tako boste lahko srečali nekoga, ki vam bo ponudil nov posel, projekt ali pa posredništvo, ki pa bo za vas izjemno pozitivno in navdihujoče. Lahko to pomeni, da boste končno začeli s poslom, ki je v resnici vaše življenjsko poslanstvo ali pa se lotili službe, ki je duhovne narave.

Pri zdravju nobenih težav, če pa ste že bolni pa ozdravljenje ali pa novo, učinkovito terapijo, ki vam bo takoj ali pa sčasoma prinesla ozdravitev.

Zapisala: Uršula Zakrajšek

Vas zanima, kaj vam kažejo karte? Preko spodnjega linka rezervirajte svoj termin za svetovanje ali pa si poglejte brezplačni video z napovedjo za leto 2024

Naroči tarot svetovanje

Po izvedenem naročilu prejmete podatke za plačilo preko trr-ja. Svetovanje se izvede po prejemu plačila.

V oktobru in novembru razpisan nov termin Tarot tečaja