IZBERI KARTO ROZETA- PICK A CARD - FEBRUAR

V 2023 bodo z vami SREDNJEVEŠKE ORAKELJSKE KARTE ROZETA – več tukaj!

Izberi karto, ki ti prva pade v oči – oziroma uporabi intuicijo – katera podoba te privlači,

šele nato izberi zapise napisane v nadaljevanju!

Karte si sledijo od 1-6, torej od leve zgoraj do desne spodaj!

1

GRAD

V mesecu februarju vam ta karta prinaša

V ljubezni določene omejitve, lahko pa tudi stabilnost in trdnost. Tako se boste v ljubezni sicer lahko zanesli na druge, posebej pa vašega partnerja, ki vam bo po eni strani zagotavljal udobje in stalnost, toda po drugi strani iz vas potegnil občutke ujetosti in utesnjenosti. Lahko, da se vam bo zdelo, da živite v zlati kletki. Nujno
morate tako sebi kot drugim postaviti jasne meje in zdrava pravila.

V poslu varne naložbe, stabilnost in zanesljivost pri izdelavi projektov in nalog. V poslu ali službi boste izjemno dobro organizirani, praktični in tudi odločni, kar vam bo pomagalo dokončati vse naloge in bo v vas prebudilo notranjo moč. Tako boste imeli vse pod nadzorom, otipljivi rezultati pa vam bodo obljubljali varnost. Svetuje se vam le, da niste preveč togi in da si kdaj privoščite tudi sprostitev.

Pri zdravju zaprtost, težave s stopali, križem, hrbtom ali srcem. Vaše zdravje boste morali v tem času uravnovešati.

2

KRALJICA

V mesecu februarju vam ta karta prinaša

V ljubezni uresničenje neke želje, po kateri že dolgo hrepenite. V odnosih boste zaupljivi in ljubeznivi, imeli pa boste tudi željo, da poskrbite za vse tiste, ki jih imate radi, še posebej za parterja ali partnerico. To bo tako zagotovo čas dajanja, mehkobe in harmonije, zato izkoristite ta čas. Ženskam se lahko zgodi nosečnost ali pa rojstvo otroka.

V poslu izjemno radodarnost in skrb za druge. Tako delo ne boste čutili le kot neko obvezo, ampak se mu boste predajali s ljubeznijo in skrbjo. Sodelavcem boste podpora in rama, na katero se bodo lahko naslonili, če jim bo težko. V tem času vas lahko čaka
neka nagrada, napredovanje ali izboljšanje vaših financ. Lahko, da se vam bo porodila nova ideja v poslu, ki vam bo prinesla več uspeha in denarja.

Pri zdravju za ženske občutljiva rodila, za moške pa težave prostato, žlezami, ledvicami ali pljuči. Pazite se prehlada.

3

POTUJOČE GLEDALIŠČE

V mesecu februarju vam ta karta prinaša

V ljubezni lahko neko skrivanje vaših čustev ali čustev nekoga drugega. Tako boste zagotovo vpleteni v neko igro mačke in miši in ne boste točno vedeli pri čem ste. Lahko, da se boste udeležili neke zabave ali srečanja, kjer boste srečali osebo, ki vam bo všeč a le-ta vam ne bo dala jasnih odgovorov, ampak le dvom. Bodite previdni in strpni, le tako boste dobro prebrodili to, izzivov polno, obdobje.

V poslu precej ustvarjalnosti in dobro skupinsko delo, a tudi manipulacijo in
skrivnosti. Tako boste morali v poslu krmariti med številnimi obveznostmi, pa tudi sodelavci, za katere ne boste točno vedeli kaj si mislijo in kateri je njihov naslednji korak. Ostanite vseeno navdušeni nad svojim delom, to vam bo dalo motivacijo in zagon.

Pri zdravju več energije, lahko pa neko skrito zdravstveno težavo, za katero ne boste vedeli od kod prihaja. Lahko tudi neko bolezen, ki bo kakor je prišla tudi hitro odšla.

4

MEŠČAN

V mesecu februarju vam ta karta prinaša

V ljubezni taktičnost, lahko pa tudi sprenevedanje vas ali neke osebe, ki vam je všeč. V odnosih boste sicer suvereni, a tudi taktični in malce preračunljivi, lahko pa bo taka oseba, do katere gojite globlja čustva. V ljubezni se vam lahko zgodi tudi, da vas bo presenetila konkurenca, to je tretja oseba, ki se bo vrinila med vas in vašo simpatijo, zato ostanite budni in pazljivi.

V poslu možnost napredka, saj boste lahko v tem času odprli podjetje ali pa se na novo zaposlili. Naravnani boste v praktično delovanje ter boste kalkulirali med eno in drugo možnostjo. Lahko bo to med dvema službama ali pa med tem ali bi se pri nekom zaposlili ali pa bi imeli svoj posel. Zagotovo vas v tem času čaka neko pogajanje, denarni posli, menjava, lahko pa tudi konkurenca.

Pri zdravju dobro zdravje, težave z kožo ali mentalne bolezni, lahko pa samo živčnost. Pazite se kakšne nalezljive bolezni.

5

POPOTNIK

V mesecu februarju vam ta karta prinaša

V ljubezni iskanje novega partnerja ali pa neke rešitve za vašo ljubezensko situacijo. V ljubezni boste zagotovo iskali resnico o vam in o ljubljeni osebi ter potrpežljivo napredovali proti svojemu cilju. Lahko, da boste z nekom, ki vam je všeč, odšli na neko krajše potovanje, z njim doživeli neko zanimivo izkušnjo ali pa se odpravili na avanturo.

V poslu iskanje rešitev ali raziskovanje na področju posla in kariere. Lahko, da boste v poslu končno odkrili resnico o nečem ali o kom ali pa se lotili nekega dolgotrajnega projekta, ki bo od vas zahteval veliko mero potrpežljivosti in iznajdljivosti. Čaka vas tudi neko krajše potovanje v povezavi z vašo službo.

Pri zdravju bolezni ali poškodbe nog in prstov na nogah, zvine, lahko pa tudi težave s koleni.

 

6

PAŽ

V mesecu februarju vam ta karta prinaša

V ljubezni neko novo poznanstvo, navdušenje ali pa igrivost. Lahko, da se boste spustili v neko novo razmerje ali doživeli avanturo z nekom, ki vam je že nekaj časa všeč. Lahko, da je to mlajša oseba, lahko pa tudi nekdo, ki je igriv, mladosten in pol sveže energije. Pazite se le, da vas ta spontana in hitra energija ne zavede preveč, saj bi lahko zaradi nje skrenili s svoje poti, kar bi lahko kasneje obžalovali.

V poslu novo energijo, navdušenost in veliko novih idej. Verjetno se boste sami lotili novega projekta ali pa vas bo nekdo povabil k sodelovanju, kar bo za vas nekaj vzpodbudnega in navdihujočega. Mogoče boste zaradi tega morali pridobiti nekaj novega znanja in se prilagajati, a to ne bo ustavilo vašega navdušenja. To bo tudi
dober čas za trening discipline in odgovornosti, kar pa boste radi sprejeli.

Pri zdravju vročino, težave z govorom ali glasilkami ali psiho, lahko pa tudi kakšno bolezen, ki je značilna za otroke.

 

Zapisala: Uršula Zakrajšek

 

Vas zanima, kaj vam kažejo karte?

Pokličite na 041/367-342 ali pišite na info@orakeljluci.si, lahko pa si tudi brezplačno pogledate nov posnetek