IZBERI KARTO ROZETA- PICK A CARD - APRIL

V 2023 bodo z vami SREDNJEVEŠKE ORAKELJSKE KARTE ROZETA – več tukaj!

Izberi karto, ki ti prva pade v oči – oziroma uporabi intuicijo – katera podoba te privlači,

šele nato izberi zapise napisane v nadaljevanju!

Karte si sledijo od 1-6, torej od leve zgoraj do desne spodaj!

1

ALKIMIST

V mesecu aprilu vam ta karta prinaša

V ljubezni nenadno spremembo, pa tudi zrelo potrpežljivost. Tako boste ta mesec verjetno odkrivali in preizkušali nove stvari v ljubezni in v odnosih, uravnotežali svoja čustva ali pa želeli obvladati neko dvojnost, ki se bo pojavila v vas. Lahko da boste šli skozi močne čustvene in duhovne preizkušnje, kar bo v vas sprožilo temeljito preobrazbo in vam dvignilo zavest. V ljubezni boste postali bolj zreli.

V poslu spremembe, pa tudi raziskovanje in odkrivanje pri novih poslovnih strategijah, partnerstvih, nalogah, projektih ali delovnih navadah. Tako boste iskali
bolj ustrezne rešitve za svoj posel, preizkušali nove stvari, sprejemali zrele odločitve in dolgoročno načrtovali. Tukaj vam bo zelo prav prišla potrpežljivost, zmernost in
iskanje srednje poti. Če boste dovolj stabilni in ustvarjalni, bi lahko v tem času ustvarili nekaj res dobrega, kar vam bo v prihodnosti zagotovilo tudi rast prihodkov.

Pri zdravju odkritje in postavitev diagnoze neke zapletene ali skrivnostne, lahko tudi dolgotrajne bolezni, lahko da boste začeli jemati zdravila, imeli občutljiv želodec ali pa neravnovesje v jetrih..

2

GOSTILNIČAR

V mesecu aprilu vam ta karta prinaša

V ljubezni več stabilnosti in sprostitve. Tako boste mogoče s partnerjem pripravili neko zabavo ali pojedino od zaroki, poroki, rojstvu, praznovanju rojstnega dne ali česa drugega. Lahko, da se boste samo družili in uživali s prijatelji ali družinskimi člani. Ne
glede na to kaj boste praznovali, ta mesec vas v partnerstvu čaka več zadovoljstva, družabnosti in veselja.

V poslu več dejavnosti, pa tudi občutkov pripadnosti in zanesljivosti. Tako boste pri
delu čutili, da lahko končno uživate v sadovih svojega dela, čutili boste pripadnost temu kar delate ali pa skupini ljudi, s katerimi delate. S sodelavci bi lahko v tem mesecu imeli kakšno zabavo, praznovanje ali pa več skupnih odmorov, ki vas bodo razbremenili in sprostili. Pri delu boste tudi hitri, učinkoviti in mu boste povsem predani.

Pri zdravju občutljiv želodec, težave s črevesjem, slabostjo, bruhanjem. V tem mesecu se pazite prenajedanja in alkohola.

3

KRALJIČNA

V mesecu aprilu vam ta karta prinaša

V ljubezni lahkotnost, lahko novo zaljubljenost ali pa uresničenje želja. Zaljubljenost, ki bi vas doletela, bo verjetno platonska in se ta mesec še ne bo dokončno uresničila, toda čutili boste, da vam oseba, ki jo imate radi, čustva vrača in boste zato veseli in zadovoljni. Pazite se le prevelike naivnosti in vznesenosti, ki bi vas lahko ponesla v nebo. Poskušajte ostati prizemljeni.

V poslu neko novo ponudbo ali dober dogovor, ki vam bo dal večji občutek varnosti in optimizma. Tako boste zvesto sledili svojim ciljem, se trudili za uspeh in bili nesebično pripravljeni deliti svoje dosežke z drugimi. Želje boste v tem mesecu z lahkoto uresničevali, pazite se le, da vas ne zanese preveč in da z nogami ostanete trdno na tleh. Če ste do zdaj imeli težave, vam bo ta mesec ponudil izhod iz krize in vam vrnil samozavest.

Pri zdravju težave s hormoni in žlezami, reproduktivnimi organi, pri ženskah rodila, maternica in jajčniki, lahko boleče menstruacije.

4

RABELJ

V mesecu aprilu vam ta karta prinaša

V ljubezni neko spremembo ali izgubo. Lahko, da se boste odločili, da s partnerjem prekinete vezo ali pa on z vami ali pa se bo vaša veza temeljito spremenila in vam prinesla veliko novega. To lahko tudi pomeni, da bosta skupaj s partnerjem doživela neko prenovo (lahko stanovanja, doma) ali pa vas bo doletela nepričakovana selitev
nekam drugam.

V poslu neka preobrazbo, lahko pa tudi izgubo posla ali službe. Zagotovo vas na poslu čakajo neke spremembe, lahko razhod, odpust ali pa celo razpad nekega sistema.
Lahko da vas bodo doletele neke notranje spremembe in boste nekaj spremenili na individualni ravni ali pa boste prekinili neko poslovno sodelovanje, lahko tudi odnos s sodelavcem. Zagotovo pa vas v tem mesecu čaka opuščanje starega in začetek novega.

Pri zdravju hitro napredujoče, hude in zahrbtne bolezni, lahko invalidnost ali bolezni krvi in bolezni, ki spremenijo osebnost.

5

VITEZ S ČAŠO

V mesecu aprilu vam ta karta prinaša

V ljubezni zvestobo, lahko pa tudi neko novo ljubezensko ponudbo. Tako vas bo v tem mesecu prevevala velika čustvena vznesenost, sreča in zadovoljstvo. Ne glede na to ali boste sami ponudili nekomu svojo ljubezen ali pa on vam, zagotovo vas čaka
obljuba brezpogojne ljubezni, ki bo v vas prebudila še večjo predanost in zaupanje.

V poslu neka zelo dobra poslovna ponudba ali dogovor, ki vam bo prinesla veliko zadovoljstva, optimizma in upanja za naprej. V poslu se vam tako začenja neko novo obdobje, v katerem boste lahko bolj spontani in odkriti, poleg tega pa boste imeli občutek, da lahko dosežete več kot kdaj koli prej. Izkoristite ta čas.

Pri zdravju težave s prostato, mehurjem in drugimi tekočinami v telesu (urin, sperma, kri).

 

6

MENIH

V mesecu aprilu vam ta karta prinaša

V ljubezni zaščito in varnost, a tudi strpnost in čustven odmik ali vzdržnost. Tako se boste bolj kot partnerju posvečali družini in otrokom, če jih imate, drugače pa se bosta s partnerjem v tem mesecu povezala bolj na intelektualni ravni kot pa v romantičnem smislu. Drugače boste umirjeni in bolj duhovni, v ospredju vam bo bolj pomembno uresničevanje dolžnosti kot pa ljubezenska vznesenost. S partnerjem se bosta učila drug od drugega, kar pa vaju dolgoročno lahko še bolj poveže.

V poslu novo izobraževanje ali pa poučevanje drugih. Verjetno se boste udeležili kakšnega novega izobraževanja ali pa učili sodelavca, kako naj izvede nalogo, projekt ali vstopi v proces dela. Ob učenju se boste zagotovo učili strpnosti in obvladovanja, kar lahko dosežete s disciplino, porojeno iz ljubezen. Pazite se le, da ne boste preveč avtoritarni ali celo gospodovalni.

Pri zdravju bolezni, povezane z glavo, lahko tudi skrivnostne in neozdravljive bolezni.

 

Zapisala: Uršula Zakrajšek

 

Vas zanima, kaj vam kažejo karte?

Pokličite na 041/367-342 ali pišite na info@orakeljluci.si, lahko pa si tudi brezplačno pogledate nov posnetek