ORAKELJSKE KARTE ROZETA

Izberi karto - september

Izberi karto, ki ti prva pade v oči – oziroma uporabi intuicijo – katera podoba te privlači,

šele nato izberi zapise napisane v nadaljevanju!

Karte si sledijo od 1-6, torej od leve zgoraj do desne spodaj!

1

KRALJICA

V mesecu septembru vam ta karta prinaša

V ljubezni uresničenje neke želje, po kateri že dolgo hrepenite. V odnosih boste zaupljivi in ljubeznivi, imeli pa boste tudi željo, da poskrbite za vse tiste, ki jih imate radi, še posebej za parterja ali partnerico. To bo tako zagotovo čas dajanja, mehkobe in harmonije, zato izkoristite ta čas. Ženskam se lahko zgodi nosečnost ali pa rojstvo otroka.

V poslu izjemno radodarnost in skrb za druge. Tako delo ne boste čutili le kot neko obvezo, ampak se mu boste predajali s ljubeznijo in skrbjo. Sodelavcem boste podpora in rama, na katero se bodo lahko naslonili, če jim bo težko. V tem času vas lahko čaka neka nagrada, napredovanje ali izboljšanje vaših financ. Lahko, da se vam bo porodila nova ideja v poslu, ki vam bo prinesla več uspeha in denarja. 

Pri zdravju za ženske občutljiva rodila, za moške pa težave  prostato, žlezami, ledvicami ali pljuči. Pazite se prehlada.

 

2

MEŠČAN

V mesecu septembru vam ta karta prinaša

V ljubezni taktičnost, lahko pa tudi sprenevedanje vas ali neke osebe, ki vam je všeč. V odnosih boste sicer suvereni, a tudi taktični in malce preračunljivi, lahko pa bo taka oseba, do katere gojite globlja čustva. V ljubezni se vam lahko zgodi tudi, da vas bo presenetila konkurenca, to je tretja oseba, ki se bo vrinila med vas in vašo simpatijo, zato ostanite budni in pazljivi. 

V poslu možnost napredka, saj boste lahko v tem času odprli podjetje ali pa se na novo zaposlili. Naravnani boste v praktično delovanje ter boste kalkulirali med eno in drugo možnostjo. Lahko bo to med dvema službama ali pa med tem ali bi se pri nekom zaposlili ali pa bi imeli svoj posel. Zagotovo vas v tem času čaka neko pogajanje, denarni posli, menjava, lahko pa tudi konkurenca.

Pri zdravju dobro zdravje, težave z kožo ali mentalne bolezni, lahko pa samo živčnost. Pazite se kakšne nalezljive bolezni.

3

RANOCELNIK

V mesecu septembru vam ta karta prinaša

V ljubezni potrebo po nekem zdravljenju vaše veze, lahko na mentalnem ali čustvenem področju. To bo za vas čas poslušanja, sočutja in skrbnosti do partnerja ali pa njega do vas, saj se boste vi ali on znašli v procesu ozdravitve globokih, lahko podzavestnih čustvenih ran iz preteklosti, ki so pustile posledice in se odražajo v odnosu s partnerjem. Lahko to pomeni, da boste obiskali terapevta ali pa v nekem odnosu reševali akutne probleme, ki so se v vaši vezi odprle. Lahko to tudi pomeni, da boste vi ali partner morali do zdravnika.

V poslu več sočutja, razumevanja in strpnosti za druge, ki so se morebiti znašli v težji situaciji, pa zdaj potrebujejo vašo pomoč. Ta karta lahko nakazuje, da boste mogoče pomagali sodelavcu pri delu, saj bo le-ta na bolniški ali pa gibalno oviran ali pa da boste sami v taki situaciji in vam bodo potem sodelavci prišli na pomoč. Ta karta kaže tudi na to, da boste verjetno v službi reševali določne akutne probleme, ki so se pojavili in jih je treba čimprej rešiti.

Pri zdravju rane, ureznine, krvavitve, lahko poseg ali operacijo.

4

SIRENA

V mesecu septembru vam ta karta prinaša

V ljubezni zapeljevanje ali nespodobno povabilo nekoga, ki vas bo precej privlačil in vas potegnil v vrtinec strasti. To bi vas lahko precej presenetilo in vam spodneslo tla pod nogami. Bodite pazljivi, saj bi vas ta oseba lahko zavajala ali vam lagala, zato se v povezavi z njo pazite prevelike naivnosti in si ne delajte iluzij. Prebudili se vam bodo nezavedni strahovi. Tudi sami se pazite neiskrenega zapeljevanja nekoga drugega. 

V poslu neko skrito nevarnost, ki se je na začetku sploh ne boste zavedali. Tako bi se lahko na poslu srečali z lažmi, manipulacijo in prevaro, lahko v povezavi z nekim  projektom,  nalogo ali delom, ki ga boste opravili, lahko pa tudi v povezavi z odnosi.  Naj vas zunanji videz ne zapelje preveč, da ne boste podlegli iluzijam in slepilom, ki vam jih bodo nastavili.

Pri zdravju občutljivost mehurja, ledvic in drugih dvojnih organov – pljuč, neravnovesje hormonov, bolezni oči – kratkovidnosti ali pa psihičnih težav.

5

ALKIMIST

V mesecu septembru vam ta karta prinaša

V ljubezni nenadno spremembo, pa tudi zrelo potrpežljivost. Tako boste ta mesec verjetno odkrivali in preizkušali nove stvari v ljubezni in v odnosih, uravnotežali svoja čustva ali pa želeli obvladati neko dvojnost, ki se bo pojavila v vas. Lahko da boste šli skozi močne čustvene in duhovne preizkušnje, kar bo v vas sprožilo temeljito preobrazbo in vam dvignilo zavest. V ljubezni boste postali bolj zreli.

V poslu spremembe, pa tudi raziskovanje in odkrivanje pri novih poslovnih strategijah, partnerstvih, nalogah, projektih ali delovnih navadah. Tako boste iskali bolj ustrezne rešitve za svoj posel, preizkušali nove stvari, sprejemali zrele odločitve in dolgoročno načrtovali. Tukaj vam bo zelo prav prišla potrpežljivost, zmernost in iskanje srednje poti. Če boste dovolj stabilni in ustvarjalni, bi lahko v tem času ustvarili nekaj res dobrega, kar vam  bo v prihodnosti zagotovilo tudi rast prihodkov.  

Pri zdravju odkritje in postavitev diagnoze neke zapletene ali skrivnostne, lahko tudi dolgotrajne bolezni, lahko da boste začeli jemati zdravila, imeli občutljiv želodec ali pa neravnovesje v jetrih. 

6

DVORNA DAMA Z MAČKO

V mesecu septembru vam ta karta prinaša

V ljubezni prikrivanje, skrivnosti in ljubosumje. Tako bi bili lahko vi ali pa vaš partner do vas prijazen zaradi neke koristi, lahko pa bi tudi slutili, da se je v vaše ljubezensko življenje začela vtikati neka tretja oseba. Verjetno boste začutili ljubosumje ali pa bili nezaupljivi do svojega partnerja. Paziti se morate preračunljivosti, podtikanja in intrig, kar lahko velja za vas ali vašega partnerja. Isto velja za samske, ki boste prav tako deležni neke manipulacije ali hinavščine. Ob tem se res pazite, da koga ne obtožite po krivem, saj bo to prineslo še več težav. 

V poslu diplomacijo, prikrivanje ali pa manipulacijo. Tako boste v poslu lahko deležni vtikanja neke tretje osebe, ki bi vam lahko škodovala, zato se vam svetuje večja opreznost. Pazite, s kom se v poslu in pri delu povezujete in s kom sodelujete, saj bi lahko prišli v stik z osebo, ki je do vas hinavska in zavistna ter skrivoma deluje  proti vam. Pri delu se pazite tudi podtikanj, intrig in ljubosumja, saj vas lahko vse to stane celo vaše službe.

Pri zdravju bolezni prebavil in želodčne težave, težave s prebavo, kislino, težave z žolčem, jetri, vranico ali psihičnimi obremenitvami – depresijo, lahko celo živci in zaspanostjo. 

Zapisala: Uršula Zakrajšek

Imate dodatna vprašanja? Uporabite brezplačni vpogled v orakeljske karte Rozeta.

Naročite svoj komplet orakeljskih kart Rozeta

Naroči tarot svetovanje

Po izvedenem naročilu prejmete podatke za plačilo preko trr-ja. Svetovanje se izvede po prejemu plačila.

Oktobrska akcija

Kratek jyotish vpogled + paket orakeljskih kart Rozeta – 71€