PROGRAM "ORACLE OF LIGHT"

Paket A vsebuje celoten program “ORACLE OF LIGHT”, ki je sestavljen iz 4 modulov, od katerih je vsak modul lahko samostojen.

1. MODUL

SPOZNAJ SEBE IN SVET, KI TE OBKROŽA
JAZ TUKAJ IN ZDAJ! (samozavedanje)

V 1. MODULU, ki traja 3 TEDNE – boste spoznali samega sebe, saj se boste poglobili vase s povezanim dihanjem – tehnika meditacije. Ob spoznavanju samega sebe se vam bo odkril tudi čudoviti svet okoli vas, ki vam nenehno nekaj sporoča. Naučili se boste PRISOTNOSTI oziroma POZORNOSTI, kar pomeni, da poste prisotni v trenutku ter boste lahko začeli prepoznavati znamenja – simboliko sveta, ki vas obkroža Naučili se boste tudi prizemljevanja,čiščenja čaker – energijskih centrov ter vstopili v proces dviganja vaše vibracije.

2. MODUL

SPOZNAJ ODSEVE, PROJEKCIJE IN ODZIVE NANJE
JAZ IN DRUGI! (samoprepoznanje, razreševanje)

V 2. MODULU, ki traja 3. TEDNE – boste okrepili povezano dihanje – tehnika meditacije ter na ta način spoznali, da so ljudje, dogodki in situacije le odsevi – glasniki v vašem življenju. Ugotovili boste na kakšen način sprožajo vaše podzavestne travme, strahove in zamrznjena čustva. Odzive na te ljudi, dogodke in situacije boste ozavestili ter se naučili zavestnega odziva na bremeneča čustva. Tako boste spoznali, da je vse kar doživljamo na ven, zrcalni odsev našega notranjega sveta in na ta način boste lahko spremenili škodljive vzorce v vašem življenju, povezali vsa težka čustva in se podali na pot svobode in uresničitve samega sebe. Naučili se boste prepoznavati glasnike, zaščite pred energijskimi vampirji, se zavestno odzivali nanje ter se čustveno uravnovešali.

3. MODUL

POSKRBI ZASE, PREDAJ SE BREZPOGOJNI LJUBEZNI IN SI ODPUSTI
JAZ IN MOJA ZGODBA LJUBEZNI! (samozaupanje)

V 3. MODULU, ki traja 3. TEDNE – se boste naučili brezpogojnega čutenja, spoznali, da ste nedolžni in da lahko spustite vsa bremena iz svojih ramen. Začutili boste varnost in upanje ter si odpustili. Prepoznali boste, da je mir stanje duha in da boste ljubezen prejeli, če jo boste sami izžarevali in bo prihajala iz vas. Tako se boste naučili ljubezni in spoštovanja do sebe, si začeli zaupati ter izjemno okrepili samozavest. Naučili se boste, kako harmonizirati svoja čustva v povezavi z odnosi, okrepili povezano dihanje in prizemljevanje ter se notranje stabilizirali. Tako se boste lažje fokusirali in na ta način lažje uresničevali svoje želje in cilje.

4. MODUL

UPORABI INTUICIJO, RAZPOREDI ENERGIJO IN DVIGNI VIBRACIJE! (samouresničitev)

V 4. MODULU, ki traja 3. TEDNE – se boste z različnimi tehnikami naučili,  kako izkazati brezpogojno ljubezen samemu sebi, kako razviti in uporabljati svojo intuicijo, kako si povrniti, ohraniti in pravilno razporejati energijo. Ob koncu pa se boste še dodatno seznanili, kako učinkovito in trajno dvigniti vibracije za harmonizacijo vseh področij vašega življenja. 

2. DODATNA TEDNA – 13. in 14. TEDEN

IZSTOPI IZ ZGODBE IN MANIFESTIRAJ ŽELJENO! (razsvetlitev)

V teh dveh tednih boste imeli možnost premakniti zbirno točko ter tako izstopiti iz svoje zgodbe. Ob tem boste razbili škodljive iluzije, ki zavirajo vaš razvoj ter  se na ta način podati na pot brezmejne svobode. Na koncu sledi učenje tehnik manifestiranja (usidranja vaše duše in ustvarjanja torzijskega polja) za lažje privabljenje tistega, kar si v življenju najbolj želite.

Delo poteka:

  • Mentor pripravi pisna navodila ter udeležencu razloži potek 3 – tedenskega dela tako, da mu pokaže, kako dihati, delati vaje, peti mantre… (1. obisk – osebno ali on line),
  • dihanje in vaje udeleženec dela sam doma,
  • udeleženec ima možnost 1x dodatnega obiska mentorja, s pomočjo katerega izvaja dihanje, vaje, zvočno terapijo – petje manter, iz modula, ki ga je izbral (2. obisk – osebno ali on line),
  • udeleženec ima dostop do zvočnih posnetkov in posnetih vaj, manter iz modula, ki ga je izbral,
  • enkrat na teden lahko pokliče mentorja in se pogovori o izkušnjah, vtisih in morebitnih težavah pri delanju vaj (pogovor 3x po pol ure),
  • mentor pripravi izračun ugodnega trenutka – MUHURTA – za začetek procesa, da bo le-ta čim bolj učinkovit (vključeno v ceno ob izbiri modula)!

Se želite povezati, sodelovati z mano ali se prijaviti na svetovanje ali izobraževanje?
Dosegljiva sem na telefonu:
041 / 367 – 342
ali emailu:
info@orakeljluci.si
lahko pa me kontaktirate tudi tukaj:
KONTAKT

CENIK STORITEV  –  SPLETNA TRGOVINA