IZBERI SLIČICO – NAPOVED ZA ENERGIJE V MESECU SEPTEMBRU!

Izberi sličico, ki ti prva pade v oči, oziroma te privlači najbolj –  pri tem uporabi svojo intuicijo – nato preberi opise zapisane v nadaljevanju.

SLIČICE si sledijo od 1 – 3 po vrsti in so označene s števili!

1

POČITEK

V tem mesecu bo pri vas razmišljanje in tuhtanje o tem, kam se usmeriti za naprej ter kam v prihodnosti dati svoje  zanimanje, energijo in čas. Na poslovnem področju ali v študiju boste sicer bolj prepričani v kaj bi dali energijo, težje pa bo na področju odnosov in ljubezni. Tu vas bo preveč vodil razum in zato res ne boste vedeli kaj storiti. Svetuje se vam, da uporabite intuicijo in da odprete srce, saj vam bo le-to povedalo kam se usmeriti. Določenih stvari namreč ne boste mogli razkriti in videti in v takih primerih je najbolje uporabiti intuicijo ter poslušati srce. Nekdo vam bo ponudil priložnost za vezo, vam odprl srce ali pokazal vaša čustva, na vas pa bo ali boste to sprejeli ali ne. Kar dolgo boste o tem razmišljali in boste verjetno tudi malo razdvojeni, saj si glede vaših čustev zagotovo ne boste na jasnem. Sicer boste polaskani in prijetno presenečeni, a to ne bo tisto, kar ste pričakovali. Na stvari boste pogledali črno belo in za vas ne bo kompromisov, kar pa mogoče ni ravno najboljša pot. Preden odgovorite in se odločite, zato dobro razmislite in predvsem poslušajte glas vašega srca. To vas bo zagotovo vodilo po pravi poti.

2

MESTO OB VODI

V tem mesecu bo pri vas velika usmeritev v poslovna področja in finance, pa najsi bo to kakšen projekt, naloga, posel ali pa večja denarna naložba. Tako boste večino tega meseca razmišljali o poslovnih zadevah, kjer imate res velike cilje in velika pričakovanja. Nekatera so že uresničljiva in so vam zadeve v zvezi z njimi precej jasne, druga pa še niso dovolj razdelana, da bi vedeli kam se pri njih usmeriti. Zagotovo se vam za ta mesec svetuje, da si naredite dober načrt, da boste vedeli kam najprej in kam kasneje  usmeriti vašo energijo in čas. Je pa res, da bo to za vas izjemen mesec v smislu uresničevanja, saj kar si boste zamislili in zaželeli, to boste tudi precej hitro prejeli. To posebej velja za delo in projekte, ki ste jih delali že prej in  se bodo zdaj samo še realizirali. Je pa res, da ker bo to za vas hiter mesec, ko boste hitro razmišljali, delovali in ukrepali, razporeditev nalog, projektov in ciljev v tem času res ne bo odveč. Finance vam bodo pritekale, saj bo za denar to res dober mesec. Bodo pa nekateri projekti odsevali vaše notranje stanje in če nekateri ne bodo stekli tako hitro kot bi si želeli, bo na vas, da se vprašate zakaj je tako. Mogoče imate v notranjosti določene blokade in vas to zavira. Tako, da bo to tudi čas, da jih začnete razreševati in res vse projekte speljete v pogon. Ne bo vam žal.

3

ZALJUBLJENCA

V tem mesecu se boste ukvarjali predvsem svojimi čustvi, saj boste zaljubljeni in srečni v objemu svojega dragega. Z njim boste tudi sodelovali, zato bo ta ljubezen lahko povezana z vašim poslom, službo, delom, ki ga boste opravljali ali pa nekim sporazumom  in dogovorom. Če ste samski,  se boste verjetno zapletli v romanco s sodelavcem ali pa boste nekoga, ki ga boste ljubili, našli ali ga spoznali preko svojega dela. Če ste že vezani, to lahko pomeni tudi, da boste z vašim dragim ali drago skupaj delali ali pa opravljali delo, kjer imate skupne interese in želje. Lahko je to tudi nek dogovor, sodelovanje ali sporazum, ki ga bosta sklenila in tako zapečatila svojo vezo. Če se ne boste zapletli romantično, pa lahko to pomeni, da imate sodelavca nasprotnega spola, s katerim boste res dobro in uspešno sodelovali ter se odlično sporazumevali. Če ste ženska, boste v vsem tem zelo strastni in predani in se morate paziti prenagljenosti, če pa ste moški, pa bo vaša energija precej bolj umirjena. Moška energija bo drugače tudi odkritosrčna in zvesta, tako, da se ženski ni treba bati kakršnihkoli težav. To bo tako res izjemen čas za sklepanje kakršnihkoli dogovorov, zato se vam svetuje, da ta čas res dobro izkoristite.

Zapisala: Uršula Zakrajšek

 

Vas zanima, kaj vam kažejo karte?

Pokličite na 041/367-342 ali pišite na info@orakeljluci.si, lahko pa si tudi brezplačno pogledate nov posnetek