IZBERI SLIČICO – NAPOVED ZA ENERGIJE V MESECU NOVEMBRU IN DECEMBRU!

Izberi sličico, ki ti prva pade v oči, oziroma te privlači najbolj –  pri tem uporabi svojo intuicijo – nato preberi opise zapisane v nadaljevanju.

SLIČICE si sledijo od 1 – 3 po vrsti in so označene s števili!

1

EROS IN PSIHE

V teh dveh mesecih bodo pri vas v ospredju odnosi in partnerstvo. Tako se boste bolj posvečali drugim kot samemu sebi in želeli boste, da se drugi počutijo dobro v vaši družbi. Vezani boste uživali v pozornosti svojega partnerja, samskim pa se obeta nova čustvena vznemirjenost. Zaljubili se boste, lahko v svojega partnerja še enkrat ali pa povsem na novo. Ob tem bodite pazljivi, da vas ne popadejo številni dvomi in negotovosti, saj se bo ta ljubezen  zdela skoraj neresnična. V tem času se vam tudi lahko zgodi, da vas bo kontaktiral ali do vas pristopil skrivni oboževalec, ki vas že dolgo opazuje in občuduje, a do zdaj ni zbral dovolj poguma, da bi vas ogovoril. To velja tako za ženske kot moške. V ljubezenskih odnosih se vam bo tudi zdelo, da partner nekaj skriva pred vami in želeli boste to odkriti. Ob tem bodite previdni, saj bi vas odkritje lahko malo pretreslo, poleg tega se boste morali pred osebo, od katere boste želeli zvedeti določeno skrivnost, tudi zagovarjati. Drugače je to za vas čas ljubezni, pozornosti in sreče v odnosih, zato uživajte v izkazovanju čustev in nežnosti.

2

UTRUJENI ANGEL

V teh dveh mesecih se boste malo ustavili in premislili stvari za nazaj, tako na službenem, poslovnem kot tudi na osebnem področju. Utrujeni boste od določenih zadev, tako z odnosi kot številnimi, napornimi dogodki, ki so se že zgodili v preteklosti, se vam dogajajo ali pa se vam bodo dogajali še naprej. Ne bo se vam dalo o njih razmišljati, kaj šele, da bi jih reševali, zato se vam svetuje, da ta čas namenite počitku, obnovi in regeneraciji ter šele kasneje stvari rešujete. Bolj primerno za ta čas bo, da se posvetite sebi, preberete kakšno dobro knjigo, si pogledate dober film ali pa samo počivate na kavču. Ne bo vam niti do tega, da bi se s kom dobili in se pogovarjali o svojih morebitnih težavah, raje boste sami s sabo in svojimi mislimi. To je zato za vas dobro obdobje za meditacijo, poglabljanje vase ali pa za sprehod v naravo in zmerno telovadbo, na primer lahke vaje iz joge. Tako se boste sprostili, umirili in tudi spočili, kar pa bo za vas v tem obdobju zelo pomembno. V službi bo to obdobje mirno, brez večjih sprememb in pretresov.

3

ANGEL Z LUČJO

V teh dveh  mesecih se boste večino časa posvečali svojemu poslu in službi, kjer se vam bo končno pokazal večji napredek. Tako bi se lahko v tem času udeležili kakšnega pomembnega izobraževanja ali pa začeli nov projekt, ki vam bo res zanimiv in bo za vas predstavljal izziv. Že nekaj časa si želite delate tisto, kar želi vaše srce in to vam bo v zdaj končno uspelo. Verjetno ste v preteklosti že postavili določene temelje ali zasadili seme vaših želja, zdaj pa se bo končno pokazala priložnost, da se to končno začne razvijati in rasti. A zavedati se morate, ba boste v ta projekt lahko šli šele, ko boste dokončali ali pa preprosto odrezali druge projekte, naloge in delo v vašem poslu, službi, saj se drugače temu ne boste mogli posvetiti dovolj, to pa seveda ni vaša želja. Tako boste morali v tem obdobju razmejiti svoje naloge, si postaviti prednostne cilje in se jim tudi posvetiti z vsem srcem. Le na tak način vam bo uspelo realizirati tisto, kar si že dolgo želite. V ljubezni boste dobili nova krila, lahko bi se zaljubili na novo ali pa s partnerjem doživeli nekaj lepega.

Zapisala: Uršula Zakrajšek

 

Vas zanima, kaj vam kažejo karte?

Pokličite na 041/367-342 ali pišite na info@orakeljluci.si, lahko pa si tudi brezplačno pogledate nov posnetek