IZBERI SLIČICO – NAPOVED ZA ENERGIJE V MESECU AVGUSTU!

Izberi sličico, ki ti prva pade v oči, oziroma te privlači najbolj –  pri tem uporabi svojo intuicijo – nato preberi opise zapisane v nadaljevanju.

SLIČICE si sledijo od 1 – 3 po vrsti in so označene s števili!

1

PRIJATELJI

V tem mesecu bodo pri vas v ospredju čustva in odnosi. Tako boste skušali najti čustveno ravnovesje med prijatelji, znanci in s partnerjem, torej z ljudmi, ki jih imate radi ali pa se boste posvečali drugim ljudem, na primer v poslu, oziroma službi. V odnosih boste precej čustveni, kar pa lahko situacijo v tem mesecu precej zaplete. V službi ne boste točno vedeli na čem ste, tako, da se boste iz odnosov umikali, pri prijateljih in partnerju bo pa precej drugače. Tukaj boste deležni burnih razprav, včasih nestrinjanja in prepirov zaradi malenkosti ali pa bolj pomembnih stvari. Pazite, da ne boste pri vsem tem prehitri in da vas ne zanese. Razprave so dobre, dokler ne privedejo do kakšnega hujšega nerazumevanja in spora. Na vsako stvar se boste namreč čustveno odzvali, kar pa hitro privede do užaljenosti brez potrebe. Imeli boste tudi željo skočiti v neznano, kar lahko na ljubezenskem področju privede do kakšne poletne avanture. To seveda velja za samske, a tudi vezane lahko premamijo takšne želje. Ob tem se vam svetuje pazljivost, saj ne boste vedeli, kam vas tako ljubezensko tveganje lahko privede.

2

POLETNO POPOLDNE

V tem mesecu bo pri vas v ospredju počitek, umirjanje in brezčasno preživljanje prostega časa. Čeravno vas bodo mamile različne ponudbe v poslu, službi, se boste vseeno odločili, da raje malo počakate in uživate v zasluženem počitku. Bolj vas bo zanimalo odnosi, družina in partner, oziroma potencialni partnerji, če ste seveda samski. Če ste samski, bo nekaj ponudb, a verjetno se ne boste odločili za skok v neznano, ampak boste še vedno čakali. Nekdo,  ki vam je všeč, namreč ne bo pokazal takega zanimanja, kot bi ga vi želeli. Ta oseba bo žalostna zaradi preteklosti, zato se vam svetuje, da takrat raje počakate, potem pa šele izrazite željo po vezi. Med vama iskrice bodo, a bo tu vseeno potreben čas. Nekateri boste ugotovili, da si v nekem razmerju ali poznanstvu ne boste hoteli priznati določenih čustev in da bodo vaše odločitve precej bolj podvržene razumu kot pa čustvom. Vezani boste uživali v družinskem povezovanju, čeravno se boste na trenutke umaknili, saj boste želeli biti čisto sami. Lahko tudi, da se boste v družbi počutili sami, čeravno bo okoli vas pestro in zanimivo. Potrebovali boste namreč nek odmik, da boste kasneje spet zaživeli. Potegnilo vas bo v neke vrste melanholijo, ki pa bo botrovala temu, da se vam bo kasneje energija vrnila, pa tudi želja po pogovoru, druženju in zabavi.

3

CESTA

V tem mesecu boste odšli na potovanje, lahko na potovanje na tuje, na počitnice ali pa potovanje k samemu sebi, torej k neke vrste duhovnemu  premiku. Če se boste odpravili na pravo konkretno potovanje, bo to verjetno zato, da boste obiskali družino na tujem zaradi nekega posebnega dogodka, to je lahko zaroke, poroke, rojstva novega člana ali pa nekega drugega praznovanja. Lahko tudi, da vas bo na potovanje potisnila vaša službena obveznost, zaradi nekega pomembnega projekta, naloge ali dela. Bo pa to potovanje daljše, čeravno na njem ne pričakujte zastojev ali ovir. Vse bo teklo gladko in srečno boste prispeli na cilj in to v dogovorjenem času. Če ste se odločili potovati k sebi, k duši in svojemu bistvu, vas na koncu čaka izjemen uspeh in nepričakovano spoznanje, ki vam bo spremenilo življenje in vas precej obogatilo. Čustveno boste v obeh primerih izjemno zadovoljni, srečni in polni optimizma. Vera v ljudi ali pa v duhovno se vam bo vrnila ali pa okrepila, zato vas čaka res dober in pozitiven mesec, v katerem boste resnično uživali.

Zapisala: Uršula Zakrajšek

 

Vas zanima, kaj vam kažejo karte?

Pokličite na 041/367-342 ali pišite na info@orakeljluci.si, lahko pa si tudi brezplačno pogledate nov posnetek